Nedelja, 27/02 - Fudbal, Danska, Superliga
27/02Brondbi vs Sonderjiske1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
26/02/2022 10:53
Aktuelni šampion Danske dočekuje Sonderjil u drugom kolu drugog dela prvenstva Danske. Meč se igra u ponedeljak u 19 časova.
Brondbi

Posle neuspešne epizode u Evropi, aktuelni prvak Danske može u potpunosti da se posveti domaćem prvenstvu. Brondbi je igrao u grupi Lige Evrope, a zauzeo je poslednje mesto u konkurenciji Liona, Rendžersa i Sparte. Što se domaćeg prvenstva tiče, Brondbi je trenutno treći, ali zaostatak za Kopenhagenom, koji je prvi, te drugoplasiranim Mitjilandom, uopšte nije velili. Lider beži tri, a Mitjiland samo jedan bod, pa nas očekuje uzbudljiva borba do kraja sezone. Ostalo je da se odigra još četiri kola u regularnog delu prvenstva, pa će se liga podeliti na dva dela. Brondbi je u prvo prolećnom kolu pobedio na teškom gostovanju u Farumu, tamo su savladali Nordsjeland sa 2:0.

Sonderjil

Gosti su trenutno najslabiji tim u Danskoj i zauzimaju poslednju poziciju na tabeli. Sonderjil je osvojio samo deset bodova u 18 odigranih utakmica i sigurno da sa nestrpljenjem očekuju borbe u plej-autu, kada će imati šansu da igraju protiv timova sličnog kvaliteta i pokušaju da izbore opstanak. Loš niz iz jesenjeg dela nastavili su na startu proleća, u prvom kolu u drugom delu sezone izgubili su od Orhusa na svom terenu sa 3:2. Jedino što je Sonderjil dobro uradio u ovoj sezoni je nastup u Kupu Danske, oni su se plasirali četvrtfinale, ali ih je tu zaustavio Hvidovre posle penala.

Predlog

U prvom delu regularnog dela sezone Sonderjil je slavio minimalnu pobedu nad Brondbijem, i to je jedna od samo dve pobede, koliko ovaj tim ima u dosadašnjem delu prvenstva. Tada je Brondbi imao i evropske obaveze, što sada nije slučaj. Tim iz predgrađa Kopenhagena sada se posvećuje samo domaćoj ligi i učiniće sve da odbrani titulu. Sonderjil nije tim koji može da im se suprotstavi u ovom trenutku, te vam preporučujemo jedinicu za koju u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 1.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.