Subota, 26/02 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
26/02Bohum vs RB LajpcigUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
26/02/2022 15:58
Kada su mogli da pobede Bajern, fudbaleri Bohuma onda mogu svakog. Videćemo šta će uraditi protiv Lajpciga u nedelju u 15.30.
Bohum

Trijumf nad šampionom Bajernom najveći je rezultat koji je Bohum ostvario u prethodnoj deceniji, a verovatno i duže. Prethodni put Bavarce su pobedili još 2002. godine, dakle pre ravno dve decenije, takođe na svom terenu, ali minimalnim rezultatom. Postići četiri gola protiv tima koji punu deceniju dominira u Bundesligi nije mala stvar, ali Bohum uopšte gledano igra mnogo bolje nego na početku sezone. Trenutno su na 11. mestu, opstanak još nije obezbeđen, ali ako nastave da budu ovako sigurni, ne bi smeli da imaju problema oko toga. U prošlom kolu su osvojili bod protiv Štutgarta u poslednjim sekundama i tako svog domaćina gurnuli u ponor. To im je bila četvrta uzastopna prvenstvena utakmica bez poraza.

Lajpcig

Da su \'\'bikovi\'\' od početka igrali kao u drugom delu sezone, sada bi se borili za \'\'Salataru\'\', a ne za četvrto mesto i plasman u Ligu šampiona. Međutim, Lajpcig je bio očajan jesenas, pa bi i to četvrto mesto bilo pun pogodak. U četvrtak su uspeli da pobede u San Sebastijanu protiv Real Sosijedada. Tako su izbacili Baskijce i pored nepovoljnog rezultata iz prvog meča. Oni imaju priliku da u Ligu šampiona uđu i osvajanjem Lige Evrope, ali bi im sam pehar još više značio, s obzirom da ovaj tim još nema nijedan trofej u svojoj istoriji. Dobili su i rivala u osmini finala, to je moskovski Spartak i veliko je pitanje gde i da li će se taj meč uopšte i odigrati. U poslednjih šest prvenstvenih kola Lajpcig ima pet pobeda i poraz u Minhenu od Bajerna.

Predlog

U prvom delu sezone Lajpcig je pobedio Bohum sa ubedljivih 3:0, ali treba reći da je do trijumfa stigao golovima u poslednjoj trećini meča. Sada su \'\'bikovi\'\' u zaletu, golove postižu kao od šale i Bohumu nikako neće biti lako. Ipak, i domaćin je prepun samopouzdanja i mogao bi da se isprsi pred još jednim favoritom. Naš predlog su golovi, a verujemo da će ih biti barem tri. Za 3+ u kladionici MaxBet dobija se koeficijent 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.