Utorak, 01/03 - Fudbal, Italija, Serija B
01/03Benevento vs KremonezeUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
8 / 10 Ulog
28/02/2022 12:10
Derbi meč vanrednog kola u italijnskoj Seriji B igra se u Beneventu. Početak je zakazan za utorak u 18.30.
Benevento

\'\'Veštice\'\' su u dobroj formi, izgleda da su krenule u finiš i pokušavaju da se ukotve na prve dve pozicije koje vode u elitu. Na tom drugom mestu upravo je ekipa Kremonezea, njihov sadašnji rival. Benevento je vezao tri pobede u prvenstvu, i to u duelima sa tri tima iz gornjeg dela tabele. Još važnije je da su dve od te tri pobede ostvarili na strani. Prvo su slavili u Ćitadeli, a onda i u Peruđi, a oba puta bilo je 1:0 za Benevento. Između te dve pobede na strani uspeli su da na svom terenu dobiju Komo i to sa ubedljivih 5:0. Sve je to došlo nakon onog iznenađujućeg poraza od Askolija na svom terenu. Bitna je i činjenica da Benevnto nije primio gol već skoro 300 minuta.

Kremoneze

Gosti su tim sa najstabilnijom formom od početka sezone i nije čudo da se nalaze na odličnom drugom mestu. Prvenstvo je izjednačenije neko ikad i često se timovi smenjuju na vrhu, a s obzirom da su bodovne razlike male, tek nas očekuje uzbudljiv rasplet. Malo ko je na startu smatrao Kremoneze favoritom za ulazak u Seriju A pored timova kao što su Leće, Parma, Benevento, Breša i ostalih, ali, ponavljamo, igraju izuzetno dobro i u poslednjih 12 utakmica izgubili su samo jedan meč. Kremoneze ima najveći broj pobeda a na drugom mestu su samo zahvaljujući lošijoj gol razlici u odnosu na lidera Leće. Međutim, iza njih je BReša sa samo bodom manje, dok Piza i Benevento imaju tri boda manjka u odnosu na Kremoneze.

Predlog

U duelu dve ekipe iz samog vrha tabele, takođe i timova koji su u odličnoj formi. Benevento ima tri uzastopne pobede, a Kremoneze nije poražen na poslednjih šest mečeva. Šta drugo očekivati nego tvrd meč sa vrlo malo golova. U prvom delu sezone bilo je 1:1, a ne bismo se iznenadili da se taj rezultat ponovi i sada. Naš predlog je 0-2 gola, a koeficijent za njega u kladionici CircusCasino iznosi 1.74.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.