Utorak, 01/03 - Fudbal, Švajcarska, Super League
01/03Servet vs Jang Bojs1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
28/02/2022 13:37
Posle duže vremena, za vas smo analizirali jedan meč švajcarskog šampionata, a ovoga puta smo se opredelili za duel između Serveta i Jang Bojsa. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Servet

Iako je generalni utisak o dosadašnjim partijama Serveta poprilično dobar, utisak je da ova ekipa u poslednje vreme ima dosta problema.
Naime, na poslednja tri susreta Servet ne zna za trijumf, a u tom periodu je ova ekipa doživela dva poraza uz jedan remi, posle čega se nalazi na šestom mestu na tabeli.
U prošlom kolu je šestoplasirani tim na tabeli poražen na gostovanju kod Lugana, a taj duel je završen rezultatom 2:0.
Pre toga je Servet remizirao na svom terenu sa Lucernom, dok je pre svega toga ova ekipa doživela pravu katastrofu na gostovanju kod Sent Galena kada je bilo 5:1.

Jang Bojs

Utisak je da će Jang Bojsi dosta teško doći do bilo kakve borbe za titulu prvaka, s obzirom da se u ovom trenutku nalaze na drugom mestu na tabeli uz čak deset bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Cirih.
U prošlom kolu je ova ekipa odigrala jedan dosta dobar meč na svom terenu protiv Siona, a na kraju je rezultat bio 3:1 za domaću ekipu.
Ipak pre toga je Jang Bojs samo remizirao na gostovanju kod Grashopersa u jednom fantastičnom susretu na kom smo videli čak četiri gola, pošto je na kraju bilo 2:2.

Naš predlog

Mišljenja smo da će gosti iskoristiti nešto slabiju formu Serveta u poslednjih nekoliko kola, pa vam zbog toga savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila fantastičnu kvotu 2.07.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.