Utorak, 01/03 - Fudbal, Italija, Serija B
01/03Breša vs Peruđa1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
28/02/2022 13:47
Od utorka su na programu mečevi vanrednog kola u italijanskoj Seriji B, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Breše i Peruđe. Duel između ova dva tima je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Breša

Generalno, fudbaleri Breše pružaju poprilično dobre partije u ovogodišnjem izdanju italijanske Serije B, i na pravom su putu da dođu do plasmana u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala.
Naime, u ovom trenutku se Breša nalazi na sjajnom trećem mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na prvoplasirani Leće, a poznato je da će dve prvoplasirane ekipe na kraju šampionata ići direktno u Seriju A, dok je baraž rezervisan za timove koji završe od treće do osme pozcicije.
U prošlom kolu je Breša nažalost samo remizirala na gostovanju kod Koma, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu ova ekipa je ostvarila četiri trijumfa, šest remija i tri poraza.

Peruđa

Sigurno je da smo od Peruđe više očekivali u ovogodišnjem izdanju italijanske Serije A, obzirom da se nekadašnji prvoligaš u ovom trenutku nalazi tek na devetom mestu na tabeli, koje je nažalost i prvo mesto ispod crte koje na kraju prvenstva ne donosi plasman u plej-of.
U prošlom kolu je Peruđa nakon jedne poprilično dobre serije rezultalta doživela poraz na svom terenu od četvrtoplasiranog Beneventa, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Inače, kada su gostovanja u pitanju do sada je Peruđa odigrala trinaest mečeva na strani i u tom periodu doživela samo jedan poraz, uz šest trijumfa i šest remija.

Naš predlog

Deluje da nas očekuje jedan neizvestan susret u kom ne bi trebalo da bude previše golova, a prednost ipak dajemo domaćem timu koji bi eventualnim trijumfom na ovom duelu mogao i do prve pozicije na tabeli, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 2.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.