Sreda, 02/03 - Fudbal, Francuska, Kup Francuske
02/03Nant vs MonakoUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
01/03/2022 02:57
U sredu je nešto slabija ponuda nego što je to bio slučaj u prethodnih nekoliko dana, a za vas smo ovog puta analizirali polufinalni susret francuskog Kupa u kom će Nant na svom terenu dočekati Monako. Duel između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas i 15 minuta.
Nant

Svakako da je i sam plasman u polufinale francuskog Kupa velika stvar za ekipu Nanta, ali je sigurno da ovaj simpatični tim neće želeti tu da se zaustavi.
Na putu do polufinala, nekadašnji šampion Francuske je eliminisao Bastiju u četvrtfinalu, a taj duel je završen rezultatom 2:0.
Inače, kada je u pitanju najkvalitetniji rang francuskog fudbala, u ovom trenutku se Nant nalazi na sjajnom sedmom mestu na tabeli, što je samo za četiri boda manje u odnosu na tim koji bi da se u ovom trenutku Liga 1 završi došao do plasmana u Ligu konferencija.
U prošlom kolu je sedmoplasirani tim na tabeli remizirao na gostovanju kod Meca, a taj susret je završen bez golova.

Monako

Nakon dosta dobrog starta šampionata, kako vreme odmiče, utisak je da tako i fudbaleri Monaka pružaju sve slabije partije, pošto se u ovom trenutku ekipa iz Kneževine nalazi tek na devetom mestu na tabeli i ima sve manje šanse da dođe do plasmana u neko od evropskih takmičenja, što svakako i jeste primarni cilj Monaka.
U prošlom kolu su Kneževi doživeli poraz na svom terenu od Remsa, a taj duel je završen rezultatom 1:2.
Inače, na putu do polufinala francuskog Kupa, Monako je u četvrtfinalu bez većih problema eliminisao drugoligaša Amijen, a taj meč je završen rezultatom 2:0.

Naš predlog

Iako je ulog plasman u veliko finale, mišljenja smo da će ovo pre svega biti jedan otvoren meč i da će nam doneti dosta golova, pa vam zbog svega toga toplo preporučujemo da odigrate igru 3+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila sjajnu kvotu 2.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.