Sreda, 02/03 - Fudbal, Grčka, Super League
02/03AEK Atina vs PAOKDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
01/03/2022 03:24
U sredu je nešto slabija ponuda za klađenje, ali nam ovaj dan donosi dva izuzetno zanimljiva meča iz grčkog šampionata, a za vas smo ovog puta analizirali duel između AEK-a i PAOK-a. Susret između drugoplasirane i trećeplasirane ekipe na tabeli je zakazan za 19 časova i 30 minuta.
AEK

AEK u poslednje vreme ima dosta problema, a posebno se to odnosi na mečeve koje ova ekipa igra na strani.
Naime, na tri poslednja gostovanja trećeplasirani tim na tabeli je doživeo isto toliko poraza, pa je utisak da će teško stići čak sedam bodova prednost koliko ima drugoplasirani PAOK, koji im između ostalog i dolazi u goste u ovom kolu.
U prošlom kolu je AEK upravo i doživeo taj treći vezani poraz na strani i to u gostima kod Panatinaikosa, kada je bilo čak 3:0.
Pre toga je trećeplasirani tim na tabeli slavio na svom terenu protiv Janjine kada je bilo 2:0.

PAOK

Godinama unazad su fudbaleri PAOK-a najbliži pratioci neprikosnovenom Olimpijakosu, a to je između ostalog i ovog puta slučaj, obzirom da se ova ekipa trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli uz čak trinaest bodova manjka u odnosu na tim iz Pireja.
Ta razlika bi ruku na srce bila nešto i manja da tim iz Soluna na psolednja dva susreta u najkvalitetnijem rangu grčkog fudbala nije oba puta odigrao nerešeno.
Naime, PAOK je prvo remizirao na gostovanju kod Arisa kada nije bilo golova, a nakon toga i na svom terenu protiv Jonikosa u prošlom kolu kada je bilo 1:1.
U međuvremenu je ovaj tim eliminisan i iz Lige konferencija od Mitjilanda posle lošijeg izvođenja penala.

Naš predlog

Iako se sastaju drugoplasirani i trećeplasirani tim na tabeli, deluje zaista da ovo neće biti jedan zatvoren meč, već će oba tima pokušati da ostave što bolji utisak na terenu, pa možemo očekivati golove na obe strane, zbog čega vam hrabro preporučujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.