Četvrtak, 03/03 - Fudbal, Španija, Kup Kralja
03/03Real Betis vs Rayo VallecanoUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
01/03/2022 14:15
U četvrtak je na programu revanš meč polufinala španskog Kupa Kralja u kom će fudbaleri Betisa na svom terenu dočekati Rajo Valjekano. Duel između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.
Betis

Fudbaleri Betisa blistaju ove sezone, a najbolji pokazatelj za to je što se ova ekipa trenutno nalazi na sjajnom trećem mestu na tabeli španske La Lige koje na kraju prvenstva donosi plasman u Ligu šampiona što bi bio zaista ogroman uspeh.
Nažalost, u prošlom kolu su zeleno-beli poraženi u velikom derbiju Andaluzije od Sevilje, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Ne treba zaboraviti da je Betis nedavno nakon trijumfa nad Zenitom došao do plasmana u osminu finala Liga Evrope, gde ova ekipa takođe ima velike ambicije.
Što se tiče španskog Kupa Kralja, i tu su Andalužani nadomak plasmana u veliko finale, obzirom da su u prvom susretu savladali na gostovanju Rajo Valjekano sa 1:2.

Rajo Valjekano

Falkao i drugari su fenomenalno startovali u ovom šampionatu, čak je ova simpatična ekipa u jednom trenutku bila i na sjajnom četvrtom mestu na tabeli, međutim kako je vreme prolazilo tako je i ovaj tim pružao sve slabije partije i trenutno se nalazi na dvanaestom mestu na tabeli uz čak pet vezanih poraza.
U prošlom kolu je dvanaestoplasirana ekipa na tabeli ruku na srce odigrala jedan dosta dobar meč, ali i doživela poraz od favorizovanog Reala, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Ono što nije dobro je što Rajo Valjekano juri i prednost iz prvog meča španskog Kupa Kralja protiv Betisa, kada je bilo 1:2, pa je sigurno da Falkaa i drugare očekuje izuzetno težak posao.

Naš predlog

Smatramo da je Betis apsolutni favorit i u ovom revanšu, koji će nam po našem mišljenju doneti dosta golova, pa vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.76.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.