Utorak, 01/03 - Fudbal, Švajcarska, Super League
01/03Bazel vs St. Gallen1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
01/03/2022 14:23
U četvrtak su na programu dva meča švajcarske Superlige, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Bazela i Sent Galena. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Bazel

Kako sada stvari stoje deluje da će fudbaleri Bazela i ove sezone ostati bez titule šampiona Švajcarske, s obzirom da se ova ekipa u ovom trenutku nalazi tek na trećem mestu na tabeli uz čak trinaest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Cirih.
Na poslednjih pet mečeva trećeplasirani tim na tabeli je ostvario dva trijumfa, jedan remi i dva poraza, a u prošlom kolu je nekadašnji šampion Švajcarske doživeo težak poraz od prvoplasiranog Ciriha, kada je bilo čak 4:2.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Bazel ostvario pet trijumfa, pet remija i samo jedan poraz.

Sent Galen

Što se Sent Galena tiče, trenutno ova ekipa zauzima peto mesto na tabeli, i ono što je lako uočljivo je da ovaj tim igra fenomenalno u poslednje vreme, a sve to nakon očajnog starta prvenstva.
Naime, na poslednjih pet susreta u najkvalitetnijem rangu švajcarskog fudbala, Sent Galen je bez poraza, a u tom periodu je ova ekipa ostvarila čak četiri trijumfa uz samo jedan remi.
U prošlom kolu je petoplasirani tim na tabeli slavio na svom terenu protiv Grashopersa a taj duel je završen rezultatom 2:0.
Na gostovanjima je Sent Galen za sada upisao četiri trijumfa uz čak sedam poraza.

Naš predlog

Iako Sent Galen pruža fenomenalne partije u poslednje vreme, mora se priznati da ova ekipa ima dosta problema na strani, dok je Bazel jedan od najboljih domaćina u ligi, pa vam zbog svega toga toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila sjajnu kvotu 1.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.