Subota, 05/03 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
05/03Darmštat 98 vs HajdenhajmUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
8 / 10 Ulog
02/03/2022 14:33
Domaćin je i dalje na mestu koje vodi u Bundesligu, ali mu predstoji paklen finiš sezone. Utakmica protiv Hajdenhajma igra se u petak u 18.30.
Darmštat

Tim iz malog gradića blizu Frankfurta već je imao tri bundesligaške epizode. Prve dve bile su još početkom osamdesetih prošlog veka, a poslednja pre pet godina, koja se protegla na dve sezone. Od tada su stabilan član Cvajte, da bi ove sezone napravili iskorak i krenuli u bitku za plasman u elitu. Ovo je najteža sezona u Cvajti koju pamtimo. Tu su bivši šampioni Nemačke Hamburger, Verder, Šalke, tu su Nirnberg, Hanover, Sent Pauli i mnogo drugi bivši bundesligaši. U takvoj konkurenciji Darmštat je uspeo da se izbori za vrh tabele i sada, posle 24 kola dele drugo mesto sa Sent Paulijem, a za vodećim Verderom zaostaju samo jedan bod. U prošlom kolu Darmštat je pobedio u Drezdenu minimalnim rezultatom, i tako prekinuo niz od tri utakmice bez trijumfa. Pre pobede u Drezdenu imali su poraz od Hamburgera, te dva remija, protiv Hanovera i Hanze.

Hajdenhajm

Gosti su malo izgubili korak u borbi za neko mesto koje bi moglo da donese, napokon, plasman u elitu. Verovatno bi u Hajdenhajmu pristali i na treću poziciju i baraž, koji im se nije posrećio u prethodnoj sezoni. Takvu šansu, kakvu su imali prethodne sezone, teško da će imati uskoro. Podsetimo da je Hajdenhajm bio jednom nogom u Bundesligi, ali su poraženi u dva poslednja kola, kada to niko nije očekivao. Na kraju su bili treći i igrali su baraž sa Kelnom. I tu su bili odlični, pobedili su u Kelnu u prvom meču, ali su onda dođiveli katastrofu na svom terenu i san o eliti još jednom je raspršen. Sada je Hajdenhajm na sedmom mestu, od trećeg ga deli pet bodova. Bio bi Hajdenhajm i bolje plasiran da nije u prethodnih pet kola slavio samo jednom. U tri poslednja kola su bez pobede, poraz od Hamburgera i nerešeno protiv Drezdena i Zandhauzena.

Predlog

U jesenje delu sezone Hajdenhajm je slavio protiv Darmštata, a sada duel dolazi u trenutku kada ni jedni ni drugi ne blistaju. Za goste je ovo poslednja šansa da uhvate priključak sa vodećima, a za domaćina da ne ispadnu sa mesta koje vodi u elitu. Očekujemo golove, a smatramo da bi Darmštat mogao da postigne dva gola. Za predlog T12+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.83.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.