Subota, 05/03 - Fudbal, Hrvatska, HNL
05/03Lokomotiva vs OsijekUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
8 / 10 Ulog
02/03/2022 20:38
Osijek u Kranjčevićevu dolazi kao lider na tabeli hrvatskog šampionata. Ipak, Lokomotiva nije \'\'mačiji kašalj\'\'. Meč u Zagrebu igra se u petak u 18 časova.
Lokomotiva

\'\'Lokosi\'\' su imali loš start sezone, ali su bili sve bolji i bolji kako je vreme odmicalo. Lokomotiva je trenutno na petom mestu, ali je izgled tabele takav da ne mogu napred. Ekipa Hajduka, koja je ispred njih, ima trenutno čak 15 bodova više, i utakmicu manje, pa je jasno da se tabela podelila na prve četiri ekipe koje se bore za titulu, na pet koje nemaju nikakvih problema i poslednjeplasirani Hrvatski Dragovoljac koji je već otpisan i vratiće se u drugu ligu. U prethodna tri kola Lokomotiva nije izgubila. Remizirali su sa Istrom i Dinamom, da bi u prethodnom kolu pobedili Goricu na svom terenu. Na sve te tri utakmice nije bilo mnogo golova, ukupno četiri na tri meča.

Osijek

Veliku pobedu ostvario je Osijek u prošlom kolu. Na stadionu Gradski Vrt u gradu na Dravi pobedili su šampiona Dinamo sa 1:0. Isti ishod bio je dvva kola ranije sa Rijekom, i eto Osijeka na vrhu tabele. Imaju dva boda više od Zagrepčana, ali \'\'modri\'\' imaju zaostali meč sa Hajdukom, posle koga bi mogli da se vrate na prvo mesto. \'\'Bijelo-plavi\'\' su šokirali navijače na startu drugog dela prvenstva kada su na svom terenu izgubili od Slavena iz Koprivnice, da bi posle toga vezali četiri uzastopna trijumfa. Onaj protiv Dragovoljca bio je očekivan, a onda su slavili i protiv Rijeke , Istre i Dinama. Sve pobede bile su tesne i ostvarene u finišu, pogotovo ona u Puli, kada su gol za 3:2 postigli u poslednjim sekundama nadoknade. Nenad Bjelica radi odličan posao u gradu na Dravi, i nemojte se iznenaditi ako Osijek postane šampion.

Predlog

Težak meč očekuje Osijeane u Zagrebu. Lokomotiva je nekad važila za Dinamovu filijalu, ali su pre dve sedmice otkinuli dva boda Dinamu na Maksimiru. Učiniće sve da zaustave i Osijek, a na ruku im ide to što nemaju imperativ osvajanja bodova. Verujemo u tvrd meč koji bi mogao da odluči jedan gol. Naš predlog je igra na mali broj golova, a za 0-2 u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.