Nedelja, 06/03 - Fudbal, Italija, Serija A
06/03Inter vs SalernitanaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
9 / 10 Ulog
03/03/2022 02:21
Premijerni meč 28. kola italijanske Serije A se igra na stadionu \"Đuzepe Meaca\" gde će fudbaleri Intera dočekati Salernitanu. Duel između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Inter

U ovom trenutku se Inter nalazi na trećem mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na vodeći duo – Milan i Napoli, ali ono što treba i te kako napomenuti je podatak da Neroazuri imaju i meč manje, pa bi eventualnim trijumfom na tom duelu kod Bolonje ponovo došli na prvu poziciju na tabeli.
Nažalost u poslednje vreme Neroazurima ne cvetaju ruže pa je tako ekipa sa stadiona “Đuzepe Meaca” na četiri poslednja susreta bez trijumfa, a u prošlom kolu je Inter samo remizirao na gostovanju kod Đenove koja pruža katastrofalne partije ove sezone, što nam najbolje pokazuje i podatak da se popularni Grifoni trenutno nalaze na pretposlednjem mestu na tabeli.
Sredinom nedelje je Inter u okviru prvog meča polufinala italijanskog Kupa remizirao na gostovanju kod gradskog rivala Milana, kada nije bilo golova.

Salernitana

Da Salernitana odbija da se preda i ispadne u Seriju B, verovatno smo najbolje mogli da vidimo i u poslednja četiri kola, kada je tim iz Salenta nakon jedne poprilično loše serije uspeo da veže čak četiri remija.
Poslednji se desio u prošlom kolu kada je povratnik u društvo najboljih odigrao nerešeno na svom terenu protiv Bolonje, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Inače, pre toga je ova simpatična ekipa uspela da odoli Milanu, pa ostaje pitanje da li će isto uspeti da učine i njegovom gradskom rivalu Interu, koji ima dosta problema u poslednje vreme.
Što se tiče mečeva na strani, do sada je Salernitana odigrala dvanaest mečeva na strani i ostvarila dva trijumfa, dva remija uz čak osam poraza.

Naš predlog

Inter je veliki favorit na ovom susretu i mišljenja smo da će Neroazurima konačno prekinuti ovu lošu seriju, a da će nam duel sa Salernitanom na "Đuzepe Meaci" doneti i baš dosta golova, zbog čega vam preporučujemo da odigrate igru 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.06.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.