Nedelja, 06/03 - Fudbal, Francuska, Liga 1
06/03Lorijen vs LionDupla šansatip: 1X
8 / 10 Ulog
03/03/2022 02:37
Prvi meč 27. kola francuske Lige 1 se igra u Lorijenu gde će istoimena ekipa ugostiti Lion. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.
Lorijen

Fudbaleri Lorijena igraju promenljivo od početka Lige 1, a trenutno se ova simpatična ekipa nalazi na šesnaestom mestu na tabeli uz samo dva boda viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
Kako sada stvari stoje utisak je da će se Lorijen do bukvalno poslednjeg kola boriti za opstanak u društvu najboljih, što je ruku na srce i pre početka šampionata označeno kao primarni cilj za ovu sezonu.
U prošlom kolu je Lorijen odigrao jedan dobar meč posle dosta vremena, i slavio na gostovanju kod dvanaestoplasiranog Bresta, a taj duel je završen rezultatom 0:1.

Lion

Sigurno je da su fudbaleri Liona uz aktuelnog šampiona najveće razočarenje u ovogodišnjem izdanju francuske Lige 1.
Naime, u ovom trenutku se ekipa sa Žerlana nalazi na sredini tabele, preciznije na desetom mestu i kako sada stvari stoje utisak je da Lukasa Paketu i drugare ni naredne sezone nećemo gledati u Ligi šampiona.
U prošlom kolu je Lion odigrao jako loš meč na svom terenu protiv aktuelnog šampiona Lila, a taj duel je završen pobedom "doga" od 0:1.
Kada su u pitanju gostovanja, do sada je desetoplasirani tim na tabeli odigrao šesnaest mečeva na strani i ostvario samo tri trijumfa, četiri remija i pet poraza.

Naš predlog

Lionu ne cvetaju ruže u poslednje vreme i mišljenja smo da tim sa Žerlana neće proigrati ni na ovom gostovanju, pa vam toplo preporučujemo da probate sa duplom šansom 1X za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 2.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.