Nedelja, 06/03 - Fudbal, Turska, Superliga
06/03Konjaspor vs GalatasarajUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
03/03/2022 14:17
Malo ko je očekivao da će ove dve ekipe posle 27 kola razdvajati 10 mesta na tabeli, a pogotovo da Konja bude ta koja je bolje plasirana. Meč 28. kola turske Superlige igra se u subotu u 17 časova.
Konjaspor

Domaćin je još uvek na iznenađujućem drugom mestu na tabeli i pored veoma loših rezultata u poslednje vreme. To potvrđuje samo činjenicu da je ovogodišnji šampionat Turske posve neobičan. Trabzon je napravio ogromnu razliku u odnosu na sve druge ekipe, Konja kao druga zaostaje 19 bodova, a razlika između njih i osmoplasiranog Hatajsposra je samo sedam bodova. Međutim, Konjaspor je bez pobede na prethodnih pet utakmica, jednoj u Kupu i četiri vezane u prvenstvu, na kojima su osvojili samo jedan bod. Doduše, tri puta su gostovalli i izgubili od Trabzona, Bašakšehira i Alanije, a na svom terenu su igrali 4:4 protiv Kasimpaše. Zanimljivo je da im je gol razlika na ta četiri meča ukupno 7 dati i čak 13 primljenih golova.

Galatasaraj

Aktuelni vicešampion Turske ima iza sebe sezonu koju će želeti brzo da zaboravi, ako se nešto drastično ne promeni u skorije vreme. Prošle sezone su bez tirule ostali samo zbog lošijeg međusobnog skora sa Bešiktašom, s kojim su imali jedan broj bodova na kraju. Trenutno je Galata na 12. mestu, i to zahvaljujući seriji od četiri uzastopna meča bez poraza, i dve pobede u poslednja dva kola. Istanbulski velikan je pobedio Gectepe u gostime, te Gaciantep na svom terenu, a na ta dva meča dali su čak sedam golova. Pre serije od četiri meča bez neuspeha, Galatasaraj je imao četiri uzastopna poraza u ligi, što se ne pamti kada je ovaj klub u pitanju. Galata zasotaje desetak bodova za timovima koji su u zoni palsmana u Evropu i njihov prioritet biće pokušaj da dođu do nove evropske vize, a vremena je sve manje.

Predlog

U dva prethodna međusobna meča Galatasaraj je dva puta pobedio Konju sa 1:0, oba puta na svom terenu. Jesenas i prošlog proleća, ali je poslednji duel u Konji okončan rezultatom 4:3 za domaćina. Sudeći po prethodnih rezultatima ove dve ekipe u prvenstvu, golova je kao pleve na njihovim utakmicama, pa je najlogičnije da ih bude i u direktnom okršaju. Naš predlog je 3+, a koeficijent za ovaj tip u kladionici CircusCasino iznosi 1.86.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.