Nedelja, 06/03 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
06/03Sporting CP vs AroukaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
9 / 10 Ulog
04/03/2022 02:01
U subotu je na programu nekoliko veoma interesantnih mečeva iz portugalske Primeire, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Sportinga i Aruke. Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas i 30 minuta.
Sporting

Fudbaleri Sportinga su u prošlom kolu propustili lepu priliku da se približe Portu na tabeli, s obzirom da su samo remizirali na gostovanju kod Maritima, a taj duel je završen rezultatom 1:1, pa je i dalje razlika između prvoplasirane i drugoplasirane ekipe na tabeli šest bodova.
Inače, tim iz prestonice Portugalije je nedavno doživeo pravi debakl u osmini finala Lige šampiona, pošto su na svom terenu poraženi od Mančester Sitija sa 0:5, čime su praktično već posle prvog meča završili svoje učešće u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju, pa je revanš puka formalnost.
Što se tiče mečeva na domaćem terenu, Sporting je ostvario deset trijumfa, jedan remi i jedan poraz.

Aruka

Što se tiče Aruke, primarni cilj ovog tima će bez ikakve sumnje biti opstanak u društvu najboljih.
U ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na petnaestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva donosi opstanak u ligi.
U prošlom kolu je Aruka odigrala solidan meč na svom terenu protiv Moreirensea i remizirala, pošto je na kraju bilo 1:1, a svakako da ovaj tim može da bude prezadovoljan sa ovim bodom, obzirom da su gosti u samom finišu susreta propustili da realizuju jedanaesterac.
Što se tiče mečeva na strani, Aruka je do sada ostvarila dva trijumfa, pet remija i isto toliko poraza.

Naš predlog

Svakako da je aktuelni šampion veliki favorit na ovom susretu koji će nam po našem mišljenju doneti i dosta golova pa vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.67.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.