Nedelja, 06/03 - Fudbal, Francuska, Liga 1
06/03Nica vs PSŽDupla šansatip: 1X
7 / 10 Ulog
04/03/2022 02:14
U subotu je fenomenalna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel iz francuske Lige 1 u kom će Nica na Azurnoj obali dočekati ekipu PSŽ-a. Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Nica

Fudbaleri Nice pružaju sjajne partije ove sezone i kako sada stvari stoje deluje da će se tim sa Azurne obale do poslednjeg kola boriti za poziciju broj dva koja na kraju šampionata donosi plasman u Ligu šampiona.
U ovom trenutku trećeplasirana Nica ima samo bod manjka u odnosu na drugoplasirani Marsej, a u prošlom kolu su izabranici trenera Galtjea koji je prošle sezone sa Lilom osvojio titulu šampiona Francuske, remizirali na gostovanju kod Strazbura, a taj susret je završen bez golova.
Što se tiče mečeva na domaćem terenu do sada je Nica ostvarila šest trijumfa, tri remija i četiri poraza.

PSŽ

Pošto Parižani već imaju ogromnu prednost u odnosu na svoje najbliže pratioce, utisak je da će se "sveci" u potpunosti fokusirati na što bolji plasman u Ligi šampiona, a ne treba zaboraviti da naredne nedelje četu Maurisija Poketina očekuju revanš sa Realom.
Prvi duel između ova dva tima je završen pobedom Parižana od 1:0, što je fina zaliha pred revanš na "Santjago Bernabeu".
Što se tiče Lige 1, u prošlom kolu je PSŽ slavio na svom terenu protiv Sent Etjena, a taj duel je završen rezultatom 3:1, pa sada tim iz prestonice Francuske ima čak petnaest bodova viška u odnosu na drugoplasirani Marsej.

Naš predlog

Deluje da će trener Parižana na megdan Nici izaći sa nešto izmenjenim sastavom, kako bi se nosioci igre odmorili za duel sa Realom koji je na programu već u sredu.
I bez toga Nica igra sjajno ove sezone i mišljenja smo da izabranici trenera Galtjea neće doživeti poraz na ovom derbi meču, pa vam hrabro preporučujemo da probate sa duplom šansom 1X za koju je kladionica Mozzartbet pripremila fenomenalnu kvotu 2.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.