Nedelja, 06/03 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
06/03Pasos de Fereira vs PortoUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
05/03/2022 19:33
U subotu se nastavlja portugalski šampionat, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Fereire i Porta. Susret između ova dva tima je zakazan za 19 časova.
Fereira

Fudbaleri Fereire igraju sjajno u poslednje vreme, a to nam nekako i najbolje pokazuje podatak da je ova ekipa na dva poslednja susreta vezala dva trijumfa i sada ima čak sedam bodova viška u odnosu na timove koji se nalaze u najopasnijoj zoni, a ne treba ni ponavljati da će i ovog puta opstanak biti primarni cilj ove ekipe.
U prošlom kolu je desetoplasirana ekipa na tabeli slavila na gostovanju kod Belenenseša, a taj duel je završen rezultatom 0:2.
Kada su u pitanju partije na domaćem terenu do sada je Fereira ostvarila tri trijumfa, pet remija i četiri poraza.

Porto

Ukoliko se nešto nepredviđeno ne dogodi u finišu šampionata, utisak je da fudbaleri Porta nakon jedne godine pauze ponovo doći do titule šampiona.
Ipak, u prošlom kolu je lider na tabeli mimo svih očekivanja samo remizirao na svom terenu protiv Žil Visentea, i tako nije iskoristio kiks Sportinga na gostovanju kod Maritima, ali i dalje popularni Zmajevi imaju ogromnu razliku u odnosu na drugoplasirani Sporting, pogotovu za prvenstvo kao što je portugalsko gde se veliki preokreti na tabeli zaista retko dešavaju.
Što se tiče partija na strani do sada je Porto ostvario deset trijumfa van svog terena uz dva remija.

Naš predlog

Fereira igra sjajno u poslednje vreme, mada im ovog puta u goste dolazi Porto koji želi da novim trijumfom još više pobegne na tabeli drugoplasiranog Sportingu.
Mišljenja smo da će nam duel između ove dve ekipe doneti dosta golova, pa vam predlažemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.