Nedelja, 06/03 - Fudbal, Španija, La Liga
06/03Real Betis vs Atletiko MadridDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
05/03/2022 19:47
Verovatno i najzanimljiviji susret 27. kola španske La Lige se igra na \"Benito Viljamarinu\" gde će fudbaleri Betisa ugostiti Atletiko Madrid. Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Betis

Dosta puta smo ponovili da su fudbaleri Betisa najprjatnije iznenađenje u ovogodišnjem izdanju španske La Lige, obzirom da se Andalužani trenutno nalaze na trećem mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi plasmasn u Ligu šampiona, što bi svakako bio ogroman uspeh.
Nažalost, u prošlom kolu je Betis poražen u gradskom derbiju od Sevilje, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
U međuvremenu su zeleno-beli uspeli da dođu do plasmana u finale Kupa Kralja, nakon što su eliminisali Rajo Valjekano.

Atletiko Madrid

Malo ko je očekivao da će Atletiko Madrid igrati ove sezone na istom nivou od prošle godine kada su Madriđani mimo svih očekivanja došli do šampionske titule.
Trenutno je situacija takva da se Atletiko nalazi na deobi četvrtog mesta sa Barselonom, i kako sada stoje stvari utisak je da će se ove dve ekipe do samog kraja boriti za plasman u Ligu šampiona, uz konstataciju da Barsa igra dosta bolje u poslednje vreme.
Inače, u prošlom kolu je aktuelni šampion slavio na svom terenu protiv Selte iz Viga, a taj duel je završen rezultatom 2:0.

Naš predlog

I jedni i drugi će sasvim sigurno ići na sva tri boda na stadionu "Benito Viljamarin" što nam može doneti golove na obe strane, pa vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.73.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.