Nedelja, 06/03 - Fudbal, Španija, La Liga
06/03Atletik Bilbao vs LevanteDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
06/03/2022 07:31
Poslednji susret 27. kola španske La Lige se igra u Baskiji gde će Atletik Bilbao ugostiti Levante. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.
Atletik Bilbao

Tim iz Baskije igra poprilično dobro u ovom šampionatu, što nam najbolje pokazuje i tabela obzirom da se Atletik trenutno nalazi na osmom mestu, međutim, treba napomenuti da je Bilbao doživeo pravu katastrofu u prošlom kolu kod Barselone kada je bilo 4:0.
Što se tiče mečeva na domaćem terenu do sada je ponos Baskije odigrao dvanaest mečeva kao domaćin i upisao šest trijumfa, dva remija i četiri poraza.
Na poslendjih pet susreta, Atletik Bilbao je tri trijumfa i dva poraza, a na poslednjem meču na svom terenu Baskijci su deklasirali Sosijedad sa 4:0.

Levante

Malo ko je očekivao da će se fudbaleri Levantea u ovom delu šampionata nalaziti na poslednjem mestu na tabeli.
Naime, ekipa iz Valensije u ovom trenutku ima na svom kontu samo osamnaest osvojenih bodova, što je čak za sedam bodova manje u odnosu na ekipu koja se nalazi u bezbednoj zoni.
Ruku na srce, Levante zaista čini sve da opstane u ligi, a u poslednje vreme ova ekipa igra sjajno i vezala je tri meča bez poraza.
U prošlom kolu je "fenjeraš" odigrao odličan meč na svom terenu i bez većih problema savladao Elče, a taj duel je završen rezultatom 3:0.

Naš predlog

Iako je Bilbao favorit na ovom duelu, mišljenja smo da će zahuktali Levante koji igra sjajno u poslednje vreme uspeti da izbegne poraz pa vam savetujemo da probate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.24.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.