Utorak, 08/03 - Fudbal, Srbija, Superliga
08/03Mladost Lučani vs Voždovac1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
07/03/2022 14:07
Dragačevci su u velikoj formi, i blizu su plej-ofa. Utakmica protiv Voždovca igra se u utorak u 16 časova.
Mladost Lučani

U poslednjem meču 26. kola Mladost dočekuje ekipe Voždovca. Početak sezone bio je katastrofalan, Mladost je ređala poraz za porazom, i izgledalo je da im nema spasa ove sezone. Ipak, kako je prvenstvo odmicalo, tako je i Mladost igrala sve bolje i sada su blizu plasmana u plej-of, odnosno među prvih osam ekipa u Ling long ligi. U prošlom kolu su Lučanci izgubili od Partizana, a mogli su i da dođu do boda u poslednjim minutima. Ipak, poraz od Partizana nikako nije kiks za tim iz Lučana, oni bodove traže u duelima sa timovima sebi ravnima, poput ovog sa Voždovcem. Za njih je važno da su počeli da pobeđuju u seriji na svom terenu, imaju tri trijumfa u nizu, protiv Napretka, TSC-a i Proletera. Voždovac je jedan od timova koji im je direktan konkurent za ulazak u plej-of, pa su bodovi iz ovog meča dvostruko važni.

Voždovac

\'\'Zmajevi\'\' su dobro izgledali protiv Zvezde sve do prvog primljenog gola. Igrao je Voždovac otvoreno protiv šampiona, nije iskoristio neke svoje šanse i Zvezda je to surovo kaznila. Verujemo da su u timu \'\'sa krova\'\' već zaboravili taj meč i da su se orenuli ovom, za njih mnogo važnijem. Dobru formu sa kraja prvog dela sezone, kada su u tri poslednja kola u 2021. godini uzeli sedam bodova, nisu sačuvali posle pauze. \'\'Zmajevi\'\' nemaju trijum u 2022. godini, na četiri odigrana meča osvojili su samo jedan bod i to protiv niškog Radničkog na svom terenu, dok su poraženi od Kolubare, Kragujevčana i Zvezde. Imali su sasvim dobru poziciju kada je plasman u doigravanje za titulu u pitanju, ali su sada već bliže onoj donjoj polovini tabele. Možda duel u Lučanima bude prekretnica na bolje.

Predlog

Gledajući trenutnu formu, Mladost je veliki favorit. Oba tima imala su naporne mečeve protiv \'\'večitih\'\' u prošlom kolu, pa su sigurno i dodatno iscrpljeni, s obzirom da su te utakmice igrane u četvrtak. \'\'Na krovu\'\' je jesenas bilo 1:1, a treba reći da su prošle sezone je Mladost slavila protiv Voždovca u Lučanima u trenutku kada je to beogradskom timu moglo da znači ispadanje iz elite. Iskusni Milan Bojović je u sjajnoj golgeterskoj formi i verujemo da je on velika prednost domaćina. Naš predlog je jedinica, a za pobedu Maldosti u kladionici Mozzartbet kvota iznosi 2.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.