Utorak, 08/03 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
08/03Svonsi vs FulamUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
07/03/2022 19:10
Fulam nezadrživo grabi ka Premijer ligi, dok domaćin ima miran finiš sezone. Utakmica u Velsu igra se u utorak u 20.45.
Svonsi

\'\'Labudovi\'\' mogu da prespavaju ostatak sezone. Nalaze se u donjem delu tabele, ali sumnjamo da mogu da prokockaju 20 bodova prednosti, koliko imaju od prvog tima ispod crte. Zona plej ofa im je nešto bliže, ali ne verujemo ni da mogu uskočiti u taj voz. Čekaće se u Velsu još na tim u Premijer ligi, s obzirnom da je i Kardih daleko od tog cilja. Svonsi je u dobroj formi, imaju četiri pobede i dva poraza u prethodnih šest mečeva, od toga su dobili tri poslednja meča na svom Libertiju. Ovo je četvrti uzastopni meč koji igraju na svom terenu i možda bi mogli da nastvae dobru seriju. U subotu su na svom terenu lako pobedili Koventri sa 3.1.

Fulam

\'\'Kolibari\'\' su ubedljivo prvi i na krilima sjajnog Aleksandra Mitrovića grabe ka povratku u elitu. Srpski napadač i dalje ima prosek od jednog gola po meču, Fulam je odigrao 34 utakmice, a toliko je golova postigao korpulentni golgeter, mada nije igrao na svim mečevima. Uz to, \'\'Mitrogol\'\' ima i sedam asistencija. Nije ni čudo da je proglašen za najboljeg igrača svih engleskih nižih liga. Fulam igra pomalo promenjivo, desi im se neki kiks, ali i pored toga čvrsto drže čelnu poziciju sa 11 bodova više od prvog pratioca i čak dve utakmice manje. Čini nam se da bi Bornmut mogao da im bude veći konkurent od trenutno drugoplasiranog Hadersfilda. U subotu je upisana još jedna pobede, ovog puta protiv odličnog Blekburna na svom Krejven Kotidžu.

Predlog

Domaćin je potpuno rasterećen, a i gost u neku ruku. Zato treba očekivati praznik fudbala u Velsu i mnogo golova. U prvo delu sezone Fulam je pobedio 3:1, a bio je uspešniji i na dva prethodna duela. Naš predlog su golovi, a očekujemo da ih bude bar tri. Za 3+ u kladionici CircusCasino koeficijent iznosi 1.88.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.