Utorak, 08/03 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
08/03Coventry City vs Luton1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
07/03/2022 22:52
U utorak je na programu nekoliko veoma zanimljivih mečeva iz Čempionšipa, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Koventrija i Lutona. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Koventri

Fudbaleri Koventrija pružaju solidne partije u ovogodišnjem izdanju Čempionšipa, a trenutno se ova ekipa nalazi na jedanaestom mestu na tabeli uz samo četiri boda manjka u odnosu na tim koji se trenutno nalazi na poslednjoj poziciji koja donosi plasman u plej-of.
U prošlom kolu je Koventri doživeo poraz na gostovanju kod Svonsija, a taj duel je završen rezultatom 3:1.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, Koventri je do sada odigrao sedamnaest mečeva na svom stadionu i ostvario devet trijumfa, uz četiri remija i isto toliko poraza.

Luton

Što se Lutona tiče, ova ekipa se trenutno nalazi na osmom mestu na tabeli i ima lepe šanse da na kraju dođe do plasmana u plej-of, obzirom da u ovom trenutku ima samo bod manjka u odnosu na šestoplasirani Midlzbro, a poznato je da je to šesto mesto ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva donosi plasman u doigravanje.
U prošlom kolu je ova simpatična ekipa doživela poraz na gostovanju upravo kod Midlzbroa, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Inače, kada su u pitanju mečevi na gostovanjima, do sada je Luton odigrao sedamnaest duela na strani i ostvario šest trijumfa, četiri remija i čak sedam poraza.

Naš predlog

Smatramo da će Koventri nastaviti sa sjajnim partijama na domaćem terenu zbog čega vam preporučujemo da probate sa jedinicom za koju je kladionica Mozzartbet pripremila fantastičnu kvotu 2.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.