Utorak, 08/03 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
08/03Blackburn Rovers vs MilvolDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
07/03/2022 23:21
Utorak nam donosi nekoliko veoma interesantnih mečeva iz Čempionšipa a za vas smo ovog puta analizirali duel između Blekburna i Milvola. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Blekburn

Primarni cilj pred početak šampionata je za ekipu Blekburna svakako bio plasman na jedno od prva dva mesta na kraju sezone, koja između ostalog donose plasman u najkvalitetniji rang engleskog fudbala.
Trenutno se nekadašnji redovni član Premijer lige nalazi na odličnom četvrtom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na drugoplasirani Hadersfild, ali i uz meča manje u odnosu na ovaj tim.
U prošlom kolu je inače Blekburn odigrao ne baš najbolji meč na gostovanju kod prvoplasiranog Fulama, a taj duel je završen rezultatom 2:0.

Milvol

Iako Milvol nije na najbolji mogući način startovao u ovogodišnjem izdanju Čempionšipa, kako vreme prolazi tako i ova ekipa pruža sve bolje partije.
Naime u ovom trenutku se Milvol nalazi na desetom mestu na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na šestoplasirani Midlzbro, a poznato je da je šesta pozicija ujedno i poslednja koja na kraju prvenstva donosi plasman u najkvalitetniji rang engleskog fudbala.
Treba svakako napomenuti podatak da je Milvol na poslednjih pet susreta ostvario isto toliko trijumfa, a poslednji u nizu se desio u prošlom kolu kada je desetoplasirana ekipa na tabeli slavila na gostovanju kod Redinga, kada je bilo 0:1.

Naš predlog

Blekburn se bori za direktan plasman u Premijer ligu, a ovog puta mu u goste dolazi Milvol koji na poslednjih pet mečeva ima isto toliko trijumfa, i mišljenja smo da desetoplasirani tim na tabeli neće izgubiti ni na ovom gostovanju, pa vam hrabro preporučujemo da probate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.69.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.