Sreda, 09/03 - Fudbal, Češka, 1. Liga
09/03Jablonec vs Sparta PragueDupla šansatip: 1X
7 / 10 Ulog
08/03/2022 16:21
Ovaj meč trebalo je da se igra pre dve sedmice, ali je odložen zbog snega koji je tada padao. U međuvremenu se dosta toga promenilo. Utakmica se igra u sredu u 18.30.
Jablonec

Domaći tim je daleko od prošlogodišnje forme kada su izborili nastup u Evropi. Nije Jablonec bio loš u grupi Lige konferencija, plasman u nokaut fazu izmakao im je za jean bod. Grupu su okončali sa šest osvojenih bodova, dok je Randers imao sedam. Skupo ih je košato poraz u poslednjem kolu od Kluža u Rumuniji. U zimskom prelaznom roku iz ekipe je otišao najbolji napadač Čvančara, i to upravo u Spartu, a videli smo koliko se o opasnom i nezgodnom igraču radi u dva meča Pražana sa Partizanom. Jablonec je u donjem delu tabele, bore se za plasman u plej.of, ili makar da izbegnu plej-aut. U drugom delu sezone još nisu poraženi u prvenstvu, na četiri utakmice imaju pobedu i tri remija. Jedini neuspeh doživeli su u polufinalu Kupa, uprvao od Sparte u Pragu i to posle prdužetaka.

Sparta

Mnogo se stvari promenilo za Spartu za ovih petanestak dana. U trenutku kada su trebali da gostuju kod Jabloneca još su bili učesnici evropskog takmičenja, očekivao ih je revanš u Beogradu, a bili su u igri i kada je titula u pitanju. U međuvremenu su izgubili i drugi put od Partizana, ali su poraženi i u gradskom derbiju od Slavije, pa im sada vodeći dvojac, koji čine Viktorija i Slavija, beži po deset bodova. Realno, Sparta je miljama daleko od titule, a jedina šansa da sezona bude uspešna je Kup. Tu su u finalu, a u dva prethodna kola izbacili su Jablonec i Slaviju. U finalu će igrati sa boljim iz duela Hradeca i Slovackog, i nema sumnje da će biti favoriti ko god da im bude rival.

Predlog

Da su dobili Slaviju u nedelju, fudbaleri Sparte bi eventuanom pobedom nad Jablonecom došli na samo bod od aktuelnog šampiona. ovako, gotovo da je prvenstvo završeno za njih, mada je ostao i plej-of. Jablonec želi revanš za poraz u Kupu, a na ruku im ide i dobra forma. Ne verujemo da će domaćin izgubiti u ovom, za njih bitnom meču, pa vam predlažemo duplu šansu na domaćina. Za 1x u kladionici CircusCasino dobija se koeficijent 1.84.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.