Četvrtak, 10/03 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
10/03Bodø / Glimt vs AZUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
08/03/2022 16:38
Norveški šampion pokazuje da još nije rekao poslednju reč u Evropi. Utakmica sa Az-om igra se u četvrtak u 21 čas.
Bode/Glimt

Jeste Bode krenuo od kvalifikacija za Ligu šampiona, a na kraju završio u grupi Lige konferencija, ali je bar uspeo da prezimi u Evropi. U konkurenciji Rome, Zorje i CSKA iz Sofije zauzeli su drugo mesto, sa samo bodom manje od Rimljana. Uz to uspeli su da protiv Rome osvoje četiri boda, ukupno čak 12, što će im dosta olakšati posao u narednim kvalifikacijama. Zato im mnogo znači i dupla pobeda nad Seltikom u prošlom kolu, mada se rezultati u baražu ne računaju za klupski koeficijent, barem će Norveška bolje stajati na UEFA listi. Šampionat ove skandinavske zemlje još nije krenuo, igraju se pripremne utakmice, a Bode/Glimt ima prednost jer iza sebe već ima dva takmičarska meča. U Glazgovu su slavili sa 3:1, a u Bodeu sa 2:0.

AZ Alkmar

Holandski predstvanik je u dobroj formi, a jedino je poražen od Ajaksa u polufinalu domaćeg Kupa. U nedelju su se dosta mučili na gostovanju kod NEC-a u Nijmegenu, ali su na kraju slavili sa 3:1 i prišli trećeplasiranom Fejnordu na samo bod razlike. Upravo su kolo ranije dobili tim iz Roterdama na svom terenu. Da AZ nije imao onako slab start prvenstva, sigurni smo da bi se ravnopravno sa Ajaksom i PSV-om borili za šampionsku titulu. U Evropi su bili ubedljivo prvi u grupi Lige konferencija, ali imali su, realno, i najslabiju grupu. Iza njih su završili Randers, Jablonec i Kluž. Recimo još da im je poraz od Ajaksa bio jedini u poslednjih 20 utakmica, u svim takmičenjima, a u jednom trenutku imali su devet vezanih pobeda.

Predlog

Smatramo da će se ukupni pobednik odlučiti tek u revanšu, a na prvom meču oba tima pokušaće da ostvare neku prednost. Teško je reći ko je bliži tom cilju, ali je naše mišljenje da golovi neće izostati. Zato je naš predlog 3+, a ako odigrate ovaj tip, u kladionici MaxBet očekuje vas koeficijent 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.