Sreda, 09/03 - Fudbal, Češka, 1. Liga
09/03Liberec vs Pardubice1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
09/03/2022 00:15
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč češkog šampionata, a ovoga puta je u pitanju duel između Libereca i Pardubica. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 16 časova i 30 minuta.
Liberec

Sigurno je da smo od fudbalera Libereca dosta više očekivali kada je ova sezona u pitanju, ali se nažalost ova ekipa trenutno nalazi na desetom mestu na tabeli.
Ruku na srce u ovom trenutku Slovan ima samo tri boda manjka u odnosu na šestoplasiranu Mladu Boleslavu, a poznato je da je ta šesta pozicija ujedno i poslednja koja na kraju prvenstva donosi plasman u doigravanje.
U prošlom kolu je prošlosezonski učesnik Liga Evrope remizirao na gostovanju kod Ostrave, a taj duel je završen rezultatom 1:1, što je bio treći uzastopni remi za Liberec.

Pardubice

Kako sada stvari stoje vrlo lako se može desiti da fudbalere Pardubica, naredne sezone gledamo u drugoj ligi.
Naime, u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo dvadeset osvojenih bodova.
U prošlom kolu je Pardubice odigrao jedan sjajan meč na svom terenu protiv Čeških Budejovica na kom smo videli čak šest golova, a krajnji rezultat je na kraju bio 3:3.
Što se tiče partija na strani, do sada je ova ekipa ostvarila tri trijumfa, jedan remi i šest poraza.

Naš predlog

Liberec prosto mora da slavi na ovom susretu ukoliko želi da ostane u igri za plasmanom u plej-of, a mišljenja smo da će se to i desiti zbog čega vam savetujemo da probate sa jedinicom za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.