Nedelja, 13/03 - Fudbal, Danska, Superliga
13/03Nordsjeland vs SonderjiskeUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
8 / 10 Ulog
09/03/2022 17:03
Dva kola pre kraja regularnog dela prvenstva jasno je da će se ove ekipe sastati jo dva puta posle ovog meča. Utakmica u Farumu igra se u petak u 19 časova.
Nordsjeland

Nadali su se u timu iz Faruma da mogu do ple ofa, tačnije da mogu uhvatiti šesto mesto. Sada, na dva kola do kraja regularnog dela sezone jasno je da od toga nema ništa, pa im ostaje da što pre obezbede opstanak u duelima sa timovima ne baš velike snage. U tri kola u drugom delu sezone imaju pobedu, remi i poraz, a zanimljivo je da su slavili u jedinom meču na strani, protiv Orhusa, dok su na dva meča na svom stadionu ostali bez trijumfa, a pri tom nisu uspeli da zatresu mrežu ni Brondbija ni Randersa. Nordsjeland je trenutno na 10. mestu, ali sa solidnom bodovnom razlikom u odnosu na dve poslednjeplasirane ekipe.

Sonderjisk

Gosti će se grčevito boriti da sačuvaju svoj status u elitnom rangu danskog fudbala. Za sada nemaju mnogo razloga za optimizam, nalaze se na poslednjem mestu, a iz dosadašnjih 20 kola prihodovali su samo 11 bodova. Sonderjisk je poslednju pobedu u prvenstvu ostvario u septembru i to protiv šampiona Brondbija, a i ukupno imaju samo dva trijumfa. Igrali su mnogo bolje u Kupu Danske, u kome su se probili četvrtfinala. U tri prolećna kola Sonderjisk je izgubio od Orhusa i Brondbija, da bi prethodne sedmice osvojio bod u duelu sa Odenzeom. U preostala dva kola pokušaće da osvoje još neki bod, a onda u plej autu da zaigraju bolje i nekako ostave iza sebe neku ekipu. Najbliži im je tim Vejlea koji ima samo dva boda više na kontu.

Predlog

Nema razloga za kalkulacije u ovom meču, oba tima ići će na pobedu, a kad se tako igra golova mora biti. Sonderjisk je dao dva gola Odenzeu, kao i Orhusu, a samo protiv Brondbija nisu uspeli da zatresu mrežu rivala. U prvom delu sezone Nordsejland je pobedio kao gost ekipu Sonderjiska sa 2:0, a mi verujemo da će ekipa iz Faruma i sada postići bar dva gola. Za igru T12+ u kladionici Mozzartbet dobija se koeficijent 1.87.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.