Četvrtak, 10/03 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
10/03Norič Siti vs ČelsiUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
09/03/2022 17:29
U četvrtak je na programu nekoliko mečeva iz engleske Premijer lige, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Noriča i Čelsija. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Norič

Fudbaleri Noriča igraju katastrofalno ove sezone i kako sada stvari stoje utisak je da ćemo ovaj tim naredne sezone nažalost gledati u Čempionšipu.
Naime, u ovom trenutku se popularni "Kanarinci" nalaze na poslednjem mestu na tabeli sa samo sedamnaest osvojenih bodova, što je za čak pet boda manje u odnosu na ekipu koja se nalazi u bezbednoj zoni.
U prošlom kolu je "fenjeraš" doživeo četvrti uzastopni poraz, i to na svom terenu protiv Brentforda, a taj duel je završen rezultatom 1:3.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Norič ostvario dva trijumfa, tri remija i čak devet poraza.

Čelsi

Nakon prošle sezone u kojoj su fudbaleri Čelsija došli do titule šampiona Evrope, izabranici Jirgena Klopa su imali ogromne ambicije i u novom šampionatu, a primarni cilj je svakako bio osvajanje titule u Premijer ligi, od čega po svemu sudeći neće biti ništa s obzirom da "plavci" u ovom trenutku imaju čak šesnaest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Mančester Siti, ali i dva meča manjka u odnosu na lidera na tabeli.
U prošlom kolu su izabranici Tomasa Tuhela odigrali jedan sjajan meč na gostovanju kod Barnlija kada je bilo 0:4, iako na poluvremenu nije bilo pogodaka.

Naš predlog

Čelsi je veliki favorit na ovom duelu, a mišljenja smo da će nam ovaj meč doneti i dosta golova, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.