Četvrtak, 10/03 - Fudbal, Međunarodni, Liga Evrope
10/03Sporting Braga vs MonakoDupla šansatip: 1X
8 / 10 Ulog
09/03/2022 17:48
U četvrtak su na programu prvi mečevi osmine finala Liga Evrope, a za vas smo ovog puta analizirali duel na \"Kamenolomu\" u kom će Braga ugostiti Monako. Duel između ova dva tima je zakazan za 21h.
Braga

Za Bragu je godinama unazad rezervisano četvrto mesto u portugalskom šampionatu, a to će po svemu sudeći biti slučaj i ovog puta.
Kada je u pitanju Liga Evrope, tim sa "Kamenoloma" je na kraju završio na drugom mestu na tabeli uz bod manjka u odnosu na prvoplasiranu Crvenu zvezdu, koju nije uspeo da savlada u poslednjem kolu pred svojim navijačima, što bi portugalskom timu donelo direktan plasman u osminu finala Liga Evrope.
U šesnaestitini finala drugog po kvalitetu evropskog takmičenja, Braga je nekako uspela da eliminiše Šerif, i to pošto su svom terenu nakon poraza u Tiraspolju, slavili sa 3:0.

Monako

Monako ima velike ambicije u drugom po kvalitetu evropskom klupskom takmičenju, ali na žalost svih najvernijih navijača ovog tima, popularni Kneževi se trenutno nalaze tek na osmom mestu na tabeli i sve su manji izgledi da ćemo ovaj tim naredne sezone gledati u Ligi šampiona.
Ruku na srce, Monako je u prošlom kolu konačno odigrao jedan odličan meč na gostovanju kod Marseja, koji je bio i blagi favorit na tom duelu, koji je na kraju završen rezultatom 0:1
Inače, Kneževi" su grupnu fazu Liga Evrope završili na prvom mestu što je ovom timu donelo direktan plasman u osminu finala ovog takmičenja, ali je utisak da ih očekuje nimalo lak zadatak na "Kamenolomu".

Naš predlog

Braga zaista retko gubi mečeve na svom terenu i mišljenja smo da će to biti slučaj i ovog puta pa vam toplo preporučujemo da probate sa duplom šansom 1X za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.48.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.