Četvrtak, 10/03 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
10/03PAOK vs GentDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
09/03/2022 18:09
Pored Liga Evrope četvrtak nam donosi pregrtš mečeva i u Ligi Konferencija, a za vas smo ovog puta pripremili duel između PAOK-a i Genta. Duel između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 45 minuta.
PAOK


Fudbaleri PAOK-a su već ostvarili veliki uspeh sa plasmanom u nokaut fazu Lige Konferencija, i to pošto su u šesnaestini finala bili bolji od Mitjilanda, koji je ipak bio favorit u tom dvomeču.
Kada je u pitanju grčko prvenstvo, u ovom trenutku se PAOK nalazi na drugom mestu na tabeli gde mu je realno i mesto, uz čak trinaest bodova manje u odnosu na prvoplasirani Olimpijakos kome se smeši nova titula šampiona Grčke.
Inače, u prošlom kolu je tim iz Soluna odigrao jedan sjajan meč na veoma teškom gostovanju kod Lamije, a taj duel je završen rezultatom 0:2.

Gent

Što se tiče Genta, ova ekipa je bila u grupi zajedno sa Partizanom i bez većih problema osvojila prvo mesto u grupi, što je belgijskom timu donelo odmor pred susret u okviru osmine finala Lige Konferencija.
Kada je u pitanju belgijski šampionat, Gent je u prošlom kolu vezao peti trijumf i to na svom terenu protiv Varegema, kada je bilo 2:1.
U ovom trenutku se nekadašnji šampion Belgije nalazi na petom mestu na tabeli uz samo četiri boda manjka u odnosu na trećeplasirani Antverpen, a upravo ta pozicija i jeste primarni cilj Genta kada je ova sezona u pitanju.

Naš predlog

Na prvi pogled vidimo da je ovo jedna izuzetno teška utakmica za prognoziranje, a smatramo da će i grčki ali i belgijski tim postiči makar po jedan gol na ovom duelu osmine finala, pa vam preporučujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.93.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.