Subota, 12/03 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
12/03Vest Bromvič Albion vs Hadersfild TaunDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
09/03/2022 21:56
Desetak kola pre kraja prvenstva gosti su u mnogo boljoj poziciji, što jeste malo iznenađenje. Meč u Birmingemu igra se u petak u 21 čas.
Vest Bromvič Albion

Ekipa iz Birmingema je tek na 13. mestu, što se nikako ne mođe oceniti kao dobar plasman za nekog ko je planirao eksperesan povratak u elitu. Sezona je počela dobro, ali u onom najvažnijem delu, za vreme \'\'božićnog ludila\'\', VBA je potonuo na tabeli. U subotu su uspeli da pobede u Halu. Taj trijumf protiv \'\'tigrova\'\' bio je prvi posle sedam utakmica bez pobede, uz samo jedan remi. Niz od tri poraza prekinuli su remijem sa Belkburnom, da bi onda usledila još tri poraza. Sa takvim nizovima ne može se ni razmišljati o Premijer ligi. Daleko je i plej of i samo bi neko čudo u preostalom vremenu moglo Vest Bromda dovede do šestom mesta na kraju prvenstva.

Hadersfild

\'\'Terijeri\'\' su potpuna suprotnost Vest Broma. Hadersfild je počeo sporije, ali je polako ubrzavao, da bi pravu formu dostigao u pravo vreme. Verovali ili ne, Hadersfild je bez poraza od 27. novembra i utakmice sa Midlzbroom. Od tada su vezali 18 utakmica bez neuspeha, u dva takmičenja, a u Premijer ligi su upisali osam pobeda. Iza njih je niz od četiri uzastopna trijumfa, koji su prekinuli u ponedeljak u Notingemu u utakmici FA kupa. Pre tog meča primili su samo dva gola na poslednjih osam mečeva, a u Notingemu su dva puta poklekli u prvih 45 minuta. Haderfild je trenutno treći, ima isti broj bodova kao i Bornmut, ali i tri meča više odigrana, pa ne bi smeo da dopusti neuspeh u Birmingemu.

Predlog

Čvrsta odbrana je adut \'\'terijera\'\', dok je Vest Brom, pre Hala, na sedam utakmica ukupno dao jedan gol. Jesenas je bilo 1:0 za Hadersfild, a i sada smatramo da su gosti bliži uspehu, odnosno da neće bar izgubiti. Naš predlog je dupla šansa na goste, a za x2 u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.