Subota, 12/03 - Fudbal, Poljska, Ekstraklasa
12/03Górnik Łęczna vs Legia Warszawa1X2tip: 2
9 / 10 Ulog
10/03/2022 12:49
Od petka su na programu mečevi jedanaestog kola poljske Ekstraklase, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Lečne i Legije. Duel između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Lečna

Fudbaleri Lečne igraju jako loše ove sezone i ukoliko se nešto drastično ne promeni vrlo lako se može desiti da ovu ekipu naredne sezone gledamo u drugoj ligi.
Naime, u ovom trenutku se Lečna nalazi na šesnaestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva znači selidbu u niži rang.
U prošlom kolu je ova ekipa doživela poraz na gostovanju kod sedmoplasiranog Ploka, a taj duel je završen rezultatom 3:1, što je bio prvi poraz ovog tima nakon jedne poprilično dobre serije rezultata.

Legija

Ni oni najveći pesimisti nisu mogli da očekuju da će fudbaleri Legije pružato ovoliko slabe partije u ovogodišnjem izdanju poljske "Ektraklase".
Naime, aktuelni šampion Poljske se u ovom trenutku nalazi tek na trinaestom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na ekipe koje se nalaze u najugroženijoj zoni.
U prošlom kolu je tim iz Varšave uz dosta muke slavio na svom terenu protiv sedmoplasiranog Slaska, a taj meč je završen rezultatom 1:0.

Naš predlog

Nakon katastrofalnog prvog dela sezone Legija polako ali sigurno podiže svoju formu i mišljenja smo da će se serija dobrih rezultata nastaviti i na ovom duelu zbog čega vam predlažemo da probate sa 2 za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.89.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.