Subota, 12/03 - Fudbal, Italija, Serija B
12/03Parma vs Citadela1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
10/03/2022 13:01
Petak nam donosi premijerni meč 29. kola italijanske Serije B u kom će Parma na \"Enio Tardiniju\" dočekati ekipu Citadele. Duel između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Parma

Od jednog od favorita za plasman u Seriju A, došli smo do toga da Parma strahuje i za opstanak u Seriji B.
Naime, u ovom trenutku se nekadašnji osvajač Kupa UEFA nalazi tek na trinaestom mestu na tabeli, i trenutno je bliži borbi za opstanak, nego li mestu koje vodi u doigravanje.
U prošlom kolu je tim sa "Enio Tardinija" samo remizirao na svom terenu protiv Ređine, a taj meč je završen rezultatom 1:1.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Parma odigrala četrnaest mečeva kao domaćin i ostvarila četiri trijumfa, šest remija i četiri poraza.

Citadela

Poznato je da je Citadela prošle godine igrala u plej-ofu za ulazak u Seriju A, a sigurno je da će primarni cilj i ovog puta biti plasman u doigravanje.
Trenutno se ova simpatična ekipa nalazi na desetom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na osmoplasirani Askoli, a poznato je da je to osmo mesto ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva donosi plasman u plej-of.
U prošlom kolu je Citadela u jednom poprilično dobrom meču doživela poraz na svom terenu od Monce koja je u vlasništvu Silvija Berluskonija, a taj meč je završen rezultatom 1:2.

Naš predlog

Domaćin nema previše opcija kada je ovaj duel u pitanju, osim da ide na pobedu, a mišljenja smo da će "krstaši" do nje i doći pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila sjajnu kvotu 2.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.