Nedelja, 13/03 - Fudbal, Italija, Serija A
13/03Sampdorija vs Juventus1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
11/03/2022 09:03
Subota je oduvek dan koji nam je donosio pregršt veoma interesantnih mečeva, a ovoga puta smo za vas analizirali duel koji će biti odigran u Đenovi gde će fudbaleri Sampdorije dočekati Juventus. Susret između ova dva tima je zakazan za 18 časova.
Sampdorija

Sampdorija pruža poprilično promenljive partije ove sezone, i deluje da ukoliko Đenovljani nastave sa tim ne gine im borba za opstanak.
Naime, u ovom trenutku se Sampa nalazi na petnaestom mestu na tabeli italijanske Serije A, uz samo četiri boda viška u odnosu na najugroženije timove.
U prošlom kolu je tim iz Đenove doživeo novi poraz i to na gostovanju kod Udinezea, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Sampa ostvarila četiri trijumfa, tri remija i čak sedam poraza.

Juventus

Iako Juve ne briljira kada je igra u pitanju, rezultati polako ali sigurno počinju da dolaze.
Trenutno se "stara dama" nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz sedam bodova viška u odnosu na prvoplasirani Milan, pa je nekako utisak da klub iz Torina još uvek nije rekao konačnu reč ni kada je u pitanju borba za Skudeto.
U prošlom kolu su izabranici Masimilijana Alegrija jedva došli do trijumfa na svom terenu protiv Specije, a taj meč u Torinu je završen rezultatom 1:0.
Što se tiče partija na strani, Juventus je do sada ostvario sedam trijumfa, pet remija i dva poraza.

Naš predlog

Iako "staru damu" sredinom sledeće sedmice očekuje revanš meč osmine finala sa Viljarealom, mišljenja smo da će tim iz Torina slaviti na ovom nimalo prijatnom gostovanju, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.66.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.