Subota, 12/03 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
12/03Lids Junajted vs Norič Siti1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
11/03/2022 12:24
Za Jorkširce je voda došla do grla, a \'\'kanarinci\'\' su već do temena u njoj. Meč na Eland Roudu igra se u nedelju u 15 časova.
Lids

U odnosu na prethodnu, ova je sezona katastrofalna za Lids. Sve što se dešavalo u prethodnom periodu, i još se dešava, izuzetno je frustrirajuće za tim iz Jorkšira. Lids je u međuvremenu napustio i trener Marselo Bijelsa, čovek koji ih je vratio u elitu posle dve decenije izbivanja, ali se rezultati nisu popravili. Lids je bez pobede na poslednjih osam utakmica, a u tom intervalu su osvojili samo jedan bod. Pravo je čudo da još nisu skliznuli u zonu ispadanja, a možda je razlog za to i nejednak broj odigranih utakmica timova sa dna tabele. Na prethodne četiri utamice Lids nije dao gol, a primio je čak 14. Poslednji meč odigrali su u četvrtak, bio je to zaostali susret sa Aston Vilom u Lidsu, a ekipa iz Birmingema slavila je sa 3:0.

Norič

Igrali su i \'\'kanarinci\'\' u četvrtak i slično su prošli, s tim da su oni dali bar jedan gol protiv Čelsija. \'\'Plavci\'\' su ipak lako slavili na kraju sa 3:1. Bio je to peti uzastopni poraz u Premijer ligi za Norič, a šesti ako računamo i FA kup. Situacija na tabeli je sve teža, oni su i dalje poslednji, a od prvog tima van zone ispadanja, to je u ovom trenutku Everton, imaju pet bodova manje i tri utakmice više. Pravo će čudo biti ako i naredne sezone gledamo ovaj tim u Premijer ligi, ali dok nada postoji, \'\'kanarinci\'\' će se boriti za spas. Imali su onaj dobar niz rezultata kada su osvežili svoj optimizam, ali je onda usledio težak raspored i utakmice sa Sitijem, Liverpulom i Čelsije. Najveći kiks bio je poraz prošle subote od Brentforda na svom Keriou Roudu sa ubedljivih 3:0.

Predlog

Jesenas je Lids osvojio vredne bodove u Noriču, bilo je 2:1 za tim iz Jorkšira i tada se činilo da su \'\'kanarinci\'\' zvršili sa elitom. Kasnije su se stvari popravile za zeleno-žute, ali ponovo su upali u bezizlaznu situaciju. Ko ovde izgubi mogao bi da se oprosti od elite, posebno to važi za goste, mada ni domaći nemaju mnogo prostora za ispravljanje. Lids nije dao gol više od 360 minuta, a ako želi pobedu, morće da prekine taj niz. Naš predlog je jedinica, a kvota za nju u kaldionici CircusCasino iznosi 1.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.