Subota, 12/03 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
12/03Bajer Leverkuzen vs KelnUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
7 / 10 Ulog
11/03/2022 13:05
Komšijski derbi igra se u Leverkuzenu. Keln stiže na Baj arenu u nedelju u 15.30.
Leverkuzen

Bajer je odigrao odličnu utakmicu u Minhenu i osvojio bod na gostovanju kod devetostrukog uzastopnog šampiona Nemačke. Možda su \'\'farmaceuti\'\' mogli i do celog plena, ali ni ovako nije loše. Odmah su iz Minhena krenuli ka Bergamu, gde ih je u osmini finala Lige Evrope čekala domaća Atalanta. Izgubili su sa 3:2, ali imaju realnu šansu da to sustignu na svojoj Baj areni u četvrtak. Od poslednje četiri utakmice Bajer je tri igrao na trani, pa im je dobro došlo to što će pred revanš sa Italijanima ostati u Leverkuzenu i igrati sa komšijama iz Kelna. Ova dva grda su veoma blitu jedan drugom, pa su njihovi međusoni dueli uvek više od igre. Bajer je imao mnogo više uspeha, a i trenutno je u boljoj formi. \'\'Farmaceuti\'\' su trenutno na trećem mestu, ali još uvek imaju dosta posla oko obezbeđivanja nastupa u Ligi šampiona naredne sezone.

Keln

Mada su u poslednje vreme u nešto slabijoj formi, fudbaleri Kelna mogu biti u potpunosti zadovoljni dosadašnjim tokom sezone. Moramo se prisetiti da su se \'\'jarčevi\'\' ispadaja u prošloj spasili tek u baražu protiv trećeplasirane ekipe iz Cvajte, a i tu su bili blizu neuspeha, posle poraza kući u prvom meču. Sada su u gornjem delu tabele, imaju šansu da se nađu u Evropi, prvi put posle pet godina, ali to i nije neki prioritet. Keln je trenutno na 8. mestu sa pet bodova mnaje od šestoplasirang Frajburga. Sigurno bi bilo i bolje da nisu osvojili samo bod u dva prethodna kola, a nadali se da mogu do svih šest. Igrali su nerešeno sa Grojterom u Firtu, te su poraženi od Hofenhajma u Kelnu u prošlom kolu.

Predlog

Rekli smo da je ovo komšijski derbi, pa će odličnu podršku imati i gosti. Auto putem se za petanestak minuta stiže iz jednog u drugi grad, a i Baj arena se nalazi neposredno pored auto puta. U prvom delu sezone u kelnu je bilo 2:2, a verujemo da će i ovaj duel obilovati golovima. Domaćin će razmišljati o revanšu protiv Atalante, pa možda gosti i iskoriste tu činjenicu. Naš predlog je 4+, a koeficijent za ovaj tip u kladionici MaxBet iznosi 2.12.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.