Nedelja, 13/03 - Fudbal, Turska, Superliga
13/03Giresunspor vs Gaziantep BB1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
12/03/2022 12:00
Posle krize domaćin se vratio u formu. Priliku za novu pobedu imaju u duelu sa Gaciantepom. Meč se igra u ponedeljak u 18 časova.
Giresunspor

Giresunspor je vezao dve pobede u ligi i još uvek se drži van zone ispadanja. Za ovaj tim borba za opstanak je prioritet, ali se to i pretpostavljalo još pre početka sezone. Slavili su protiv Gectepea na svom terenu, a čini se da su kapitalne bodove osvojili u Rizeu, dobivši domaćina, direktnog konkurenta, 2:1 prošle sedmice. Tako su, najverovatnije, Rizespor gurnuli u provaliju, mada je do kraja sezone ostalo još deset kola. Giresunspor je ušao u elitu prethodnog proleća, u drugoj ligi su osvojili 70 bodova, koliko i Adana i Samsunspor, pa je na kraju od dva putnika u prvu ligu odlučivala mini tabela ove tri ekipe. Gubitnik je bio Samsunspor koji je morao u baraž, dok su Adana i Giresunspor otišli u viši rang.

Gaciantep

Gostujući tim nikako nije u dobroj formi, ali je zahvaljujući dobrim rezultatima u dosadašnjem delu sezone trenutno u sigurnoj zoni, negde u sredini tabele. Ipak, sve mora da zabrine niz od pet utakmica bez pobede, sa tri poraza i dva remija, a u tom intervalu uspeli su da ispadnu i iz Kupa porazom od Antalije. Gaciantep se nije proslavio igrama u gostima u aktuelnoj sezoni. Ovaj tim je uspeo samo jednom da donese ceo plen sa strane, i to kada su igrali u Rizeu, kod tima koji se trenutno nalazi na pretposlednjem mestu. Pored tog jednog trijumfa, još tri puta su osvojili po bod kada su igrali van svog stadiona.

Predlog

Razlika u kvalitetu ove dva tima možda je malo na strani gostiju, ali je domaći teren u Turskoj i dalje solidna prednost, pa se to zbog toga potire. S druge strane Giresundspor ima veći motiv, oni se bore za opstanak, a uz t su i novajlije u eliti. Očekujemo veliku podrđku sa tribina za Giresunspor, što bi moglo da presudi u ovom meču. U prvom delu sezone bilo je bez pobednika, završilo je 1:1, a sada vam predlažemo da odigrate jedinicu. Za pobedu domaćina u kladionici CircusCasino dobija se koeficijent 2.31.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.