Nedelja, 13/03 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
13/03Porto vs TondelaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
8 / 10 Ulog
12/03/2022 18:10
U nedelju nas očekuje baš dosta veoma intereasantnih susreta a za vas smo ovog puta analizirali duel između Porta i Tondele. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.
Porto

Fudbaleri Porta su na pravom putu da dođu do nove titule šampiona Portugala, a trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na prvom mestu na tabeli uz šest bodova viška u odnosu na drugoplasirani Sporting što bi trebalo da bude i više nego dovoljna razlika, s obzirom da se u Primeiri ne dešavaju tako često veliki preokreti kada je šampionska titula u pitanju.
U prošlom kolu su popularni "Zmajevi" slavili na gostovanju kod Fereire, na duelu na kom smo videli čak šest golova, a taj susret je završen rezultatom 2:4.

Tondela

Što se tiče Tondele, u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na šesnaestom mestu na tabeli koje nažalost na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang.
U prošlom kolu je ova ekipa remizirala na svom terenu protiv Belenenseša, a taj meč je završen rezultatom 1:1.
Kada su u pitanju mečevi na strani do sada je Tondela odigrala dvanaest mečeva na strani i ostvarila samo dva trijumfa, dva remija i čak osam poraza, pa je utisak da se ovom timu crno piše na gostovanju na stadionu "Dragao".

Naš predlog

Porto je apsolutni favorit na ovom duelu, koji će nam po našem mišljenju doneti i dosta golova, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 4+ za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.