Nedelja, 13/03 - Fudbal, Danska, Superliga
13/03Mitjiland vs KopenhagenDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
12/03/2022 18:47
Nedelja nam donosi i veliki derbi danskog fudbala u kom će snage odmeriti Mitjilend i Kopenhagen. Susret između ova dva tima je zakazan za 18 časova.
Mitjilend

Fudbaleri Mitjilenda igraju dosta dobro u ovogodišnjem izdanju danskog šampionata a trenutno se ovaj tim nalazi na drugom mestu na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Kopenhagen.
Zanimljivo je da im upravo ova ekipa i gostuje u ovom kolu najkvalitetnijeg ranga danskog fudbala, što će biti lepa prilika za Mitjilend da se izjednači sa Kopenhagenom.
U prošlom kolu je drugoplasirani tim na tabeli odigrao jedan sjajan meč na domaćem terenu i slavio protiv Viborga, a taj duel je završen rezultatom 3:1, zbog čega ovosezonski učesnik Liga Evrope u veoma lepom raspoloženju dočekuje ovaj susret.

Kopenhagen

Kopenhagen drži sve u svojim rukama, s obzirom da se ova ekipa trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli uz tri boda viška u odnosu na drugoplasirani Mitjilend, kod koga između ostalog i gostuju u ovom kolu.
U prošlom kolu je jedan od najtrofejnijih danskih klubova slavio na svom terenu protiv Randersa, a taj meč je završen rezultatom 3:0.
Kada su u pitanju partije na gostovanjima do sada je tim iz prestonice Danske odigrao deset mečeva na strani i doživeo samo jedan poraz, uz čak sedam trijumfa, ali i dva remija, pa bi sa tom sjajnom serijom da nastave i ovog puta.

Naš predlog

Veoma težak meč za prognoziranje. Oba tima će bez ikakve sumnje ići na trijumf, što nam potencijalno može doneti golove na obe strane, pa vam preporučujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.