Nedelja, 13/03 - Fudbal, Španija, La Liga
13/03Mallorca vs Real Madrid1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
12/03/2022 21:25
Poslednji meč 28. kola španske La Lige se igra na Majorci gde će fudbaleri Majorke dočekati Real iz Madrida. Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Majorka

Trenutno se Majorka nalazi na šesnaestoj poziciji, i sva je prilika da ovu ekipu očekuje velika borba za opstanak.
Ono što svakako nije dobro je podatak da je ovaj tim na četiri poslednja susreta doživeo isto toliko poraza, od kojih se poslednji desio na gostovanju kod Selte kada je bilo 4:3.
Inače, kada su u pitanju partije na domaćem terenu do sada je ova simpatična ekipa odigrala četrnaest susreta kao domaćin i ostvarila četiri trijumfa, isto toliko poraza i čak šest remija.

Real Madrid

Madriđani u veoma lepom raspoloženju dolaze na ovo gostovanje kod Majorke, s obzirom da su sredinom nedelje eliminisali PSŽ iz Lige šampiona u jednom fantastičnom susretu koji je završen rezultatom 3:1, a heroj tog duela je bio Karim Benzema koji je postigao sva tri gola.
Što se tiče domaćeg prvenstva, Madriđani imaju čak osam bodova u odnosu na drugoplasiranu Sevilju i kako sada stvari stoje utisak je da će Real doći do nove titule šampiona Španije.
U prošlom kolu je lider na tabeli bez većih problema na svom terenu savladao Sosijedad, a taj meč je završen rezultatom 4:1.

Naš predlog

Iako je Real pomalo umoran nakon teškog meča sa PSŽ-om, smatramo da će Madriđani upisati trijumf i na ovom nimalo prijatnom gostovanju, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.