Nedelja, 13/03 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
13/03Moreirense vs Sporting CP1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
12/03/2022 21:48
Poslednji meč 26. kola portugalske Primeire nam donosi duel između Moreirensea i Sportinga iz Lisabona. Duel između ova dva tima je zakazan za 21 čas i 15 minuta.
Moreirense

Moreirense se nalazi u jako teškoj situaciji i deluje da je ova ekipa jedan od najozbiljnijih kandidata da na kraju šampionata napusti najkvalitetniji rang portugalskog fudbala.
Naime, u ovom trenutku se ovaj tim nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo dvadeset osvojenih bodova.
U prošlom kolu je Moreirense vezao četvrti meč bez trijumfa i to pošto je ova ekipa na svom terenu poražena od osmoplasiranog Maritima, kada je bilo 0:1.
Što se tiče mečeva na domaćem terenu do sada je pretposlednja ekipa na tabeli odigrala dvanaest mečeva na svom stadionu i upisala samo tri trijumfa, tri remija i čak šest poraza.

Sporting

Nažalost, Sporting nije na onom nivou od prošle sezone, pošto ova ekipa trenutno ima ozbiljni zaostatak u odnosu na prvoplasirani Porto, ali svakako da će na kraju biti važno i ostati na toj drugoj poziciji koja na kraju šampionata donosi direktan plasman u Ligu šampiona.
Inače, kada smo već kod najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja, treba istaći da su izabranici Rubena Amorima eliminisani u osmini finala od Mančester Sitija, i to pošto je u Lisabonu bilo 0:5, dok je revanš na Etihadu završen bez golova, što je svakako dobar rezultat.
U prošlom kolu Primeire, Sporting je slavio na svom terenu protiv Aruke sa 2:0.

Naš predlog

Moreirenseu gori pod nogama, ali i pored svega toga mišljenja smo da domaćin nema šta da traži protiv Sportinga koji prosto mora da trijumfuje na ovom susretu kako bi ostao u igri za šampionski pehar.
Toplo vam preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.