Utorak, 15/03 - Fudbal, Francuska, Liga 2
15/03Tuluz vs Amijen SC1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
14/03/2022 16:52
U utorak je na programu gotovo kompletno kolo francuske Lige 2, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Tuluza i Amijena. Susret između ova dva tima je zakazan za 19 časova.
Tuluz

Fudbaleri Tuluza igraju fantastično ove sezone a najbolji pokazatelj za to je i trenutni plasman na tabeli, pošto se nekadašnji prvoligaš trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na drugoplasirani Pariz, a poznato je da će dve prvoplasirane ekipa na kraju šampionata doći do direktnog plasmana u najkvalitetniji rang francuskog fudbala.
Nažalost, u prošlom kolu je lider na tabeli posle dosta vremena doživeo poraz na gostovanju kod Kaena, i to dosta težak, pošto je taj duel završen rezultatom 4:1.

Amijen

Što se tiče Amijena i ovaj tim je imao ogromne ambicije pre početka prvenstva, ali kako sada stvari stoje utisak je da se ova simpatična ekipa trenutno mora zadovoljiti sa sredinom tabele.
Naime, Amijen se u ovom trenutku nalazi na devetom mestu na tabeli uz čak jedanaest bodova manjka u odnosu na petoplasirani Sošo, a poznato je da ta peta pozicija ujedno i poslednja koja na kraju prvenstva donosi plasman u doigravanje.
U prošlom kolu je ova ekipa odigrala jedan dosta dobar meč na svom terenu protiv Nansija i slavila sa 1:0, što je bio treći trijumf na poslednjih pet susreta.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme, utisak je da je Tuluz ipak veliki favorit na ovom susretu i mišljenja smo da će lider na tabeli ostvariti novi trijumf, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.