Utorak, 15/03 - Fudbal, Italija, Serija B
15/03Peruđa vs SPAL1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
14/03/2022 19:55
Domaćin je blizu zone doigravanja, ali bi eventualnom serijom pobeda mogao i u sam vrh. Utakmica vanrednog kola igra se u sredu u 18.30.
Peruđa

Peruđa je na 9. mestu, ima deset bodova manje od vodeće Pize, i u ovom trenutku nije relano razmišljati o direktnom plasmanu u elitu. Međutim, ove sezone je takmičenje u Seriji B toliko izjednačeno da je sve moguće, pa čak i da se ekipa u bordim dresovima nađe među timovim koji idu u Seriju A. Pitanje je ima li Peruđa takve ambicije, s obzirom da su prošlog proleća ušli u drugu ligu iz Serije C. Međutim, zašto propustiti priliku ako se ona ukaže. Posle tri uzastopna meča bez pobede Peruđa je u subotu slavila na gostovanju u Ređini. Mnogo više problema imaju na svom terenu, nemaju pobedu na prethodna tri duela, pa im je meč sa SPAL-om veoma važan.

SPAL

Daleko je vreme kada je tim iz Ferare igrao u eliti. Nije to bilo vremeski odavno, prošle su samo dve godine, ali su oni sada daleko i po položaju na tabeli, ali i po kvalitetu koji poseduju. SPAL se nalazi u donjem delu tabele, predstoji im borba za opstanak, a svaki bod biće im važan. Posle dva odlična rezultata, remija sa Ćitadelom i pobede nad Komom u gostima, na kojima nisu primili ni gol, u subotu su doživeli neuspeh na svom terenu od Askolija. Trenutno su na 15. mestu, nisu u zoni ni ispadanja ni baraža, a od ekipe koja je ispod njih, to je Aleksandrija, imaju šest bodova više. Prvi cilj je prelazak u zlatnu sredinu, a za to su im neophodni bodovi, i to oni koje će osvajati u kontinuitetu.

Predlog

Peruđa je bolje plasirana, što nam govori da su favoriti, posebno na svom terenu. SPAL ima iskusan tim, ali ne blista ove sezone. Čak i jesenas, kada se igralo u Ferari, Peruđa je slavila sa 2:1. Biće teško, naravno, ali bi bodovi trebalo da ostanu domaćinu. Za jedinicu se u kladionici CircusCasino dobija koeficijent 1.93.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.