Utorak, 15/03 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
15/03Notingem Forest vs Kvins Park Renžers1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
14/03/2022 20:28
Ovo je jedna od utakmica koje mogu imati veliku važnost kada je plasman u doigravanje u pitanju. Meč vanrednog kola Čempionšipa igra se u sredu u 20.45.
Notingem Forest

\'\'Šumari\'\' su se preporodili u drugom delu sezone. Početak nije bio sjajan i izgledalo je da će ovo biti još jedan promašaj nekadašnjeg prvaka Evrope. Mešutim, nekako je meč sa Arsenalom u FA kupu preokrenuo sezonu na bolje. Upravo je najstarije takmičenje na svetu izbacilo ekipu iz Notingema u vrh interesovanja. Posle Arsenala usplei su da eliminišu još jednog premijerligaša, ekipu Lestera, da bi zatim bili bolji i od Hadersfilda i plasirali se u četvrtfinale. Mada im ide odlično u FA kupu, prioritet \'\'šumara\'\' je pokušaj da se vrate u englesku elitu. Trenutno su na 9. mestu, ali su samo dva boda udaljeni od prvog tima u zoni doigravnja. Dve prvoplasirane ekipe ipak su pobegle na solidnu udaljenost.

Kvins Park Rendžers

\'\'Policajci\'\' su igrali londonski derbi protiv svog najvećeg rivala Lutona u nedelju, i slavili su kao gosti. To je silno obradovalo pristalice Kvins Parka, a dodatno su popravili svoj plasman na tabeli i učvrstili se u zoni plej ofa. Kvins Park je sada na 4. mestu, od drugoplasiranog Bornmuta imaju šest bodova manje, ali je dodatni problem što imaju dve utakmice više odigrane. Nije realno da sustignu \'\'trešnjice\'\' na drugom, a pogotovo nije da dostignu vodeći Fulam, pa će im preostali deo regularnog toka prvesntva proteći u nastojanja da dođu do što bolje pol pozicije za doigravanje. Baraž je uvek neizvestan i ne daje nikakve garancije. Naravno, sve to pod uslovom da \'\'policajci\'\' odu u plej of.

Predlog

Lako se može dogoditi da oba tima budu među četiri koji će pokušati da preko baraža odu u Premijer ligu. Možda se i sastanu u plej ofu, u polufinalu ili eventualnom finalu. U prošlom kolu oba tima su zabeležili pobede, s tim da je Kvins Park imao mnogo težeg rivala. Trebalo je puno napora da se dobije odlični Luton, dok je Forest imao lak posao sa Redingom. Zato je domaćin favorit u ovom meču, pošto ga dočekuje manje iscrpljen. Predažemo jedinicu, a za nju je koeficijent u kladionici CircusCasino 1.94.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.