Četvrtak, 17/03 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
17/03Fejenord vs PartizanDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
15/03/2022 17:56
Pobednik ovog dvomeča odlučen je u prvih 90 minuta, ali to ne znači da nas ne očekuje zanimljiv okršaj na De Kajpu. Utakmica u Roterdamu igra se u četvrtak u 21 čas.
Fejnord

Holanđani su u Humskoj pokazali sa kakvim kvalitetom raspolažu. Pomalo je nejasno kako su onda završili u Ligi konferencija, a ne makar u Ligi Evrope. Fejnord ima dugu i uspešnu tradiciju, na kraju krajeva bili su i pobednici Kupa šampiona i Kupa UEFA, ali u prethodnim godinama nisu imali mnogo uspeha na evropkoj sceni. Sada su u situaciji da urade nešto veliko, možda da odu i do kraja u ovom takmičenju, ali će dosta zavisiti i od žreba. u domaćem prvenstvu Fejnord ne igra najbolje, u nedelju su pobedili Cvole tek nakon preokreta, a pre toga su uzeli samo bod u dva prethodna kola, izgubili su od AZ-a i remirirali sa Groningenom. Bore se za treće mesto sa timom iz Alkmara, a več za vikend očekuje ih najveći derbi holandskog fudbala, popularni \'\'Klasiker\'\', u kome se sastaju sa šampionom Ajaksom iz Amsterdama.

Partizan

Srpski vicešampion potpuno je potonuo nakon one pobede nad Spartom iz Praga. Taj dvomeč sa Česima je bio poslednje dobro izdanje tima Aeksandra Stanojevića u narednih nekoliko mečeva. Prvo je izgubljen \'\'večiti derbi\'\', i to u situaciji kada je Partizan mogao da pobedom ode na +8 i dođe na prag osvajanja titule posle punih pet godina. Posle toga su pobedili Mladost i Spartak, ali dosta teško. Lučanci su imali priliku za izjednačenje u finišu, dok je u Subotici \'\'golubove\'\' srušio Natho sa penala pre kraj meča. Sve je na naplatu stiglo u prvom meču sa Fejnordom, u kome su crno-beli potučeni do nogu sa 5:2, iako su dva puta bili u prednosti, da bi se sve završilo, bar se navijači nadaju da se završilo, remijem sa Napretkom u Humskoj, posle koga je pol poziciju pred doigravanje preuzela Zvezda. Do kraja prvenstva ostala su tri kola u regularnom delu, a onda još sedam u plej ofu, i još jedan duel sa Zvezdom, najverovatnije ponovo na stadionu \'\'Rajko Mitić\'\'.

Predlog

Možda nismo mislili da će u prvom meču biti višena goleada, ali se meč tako otvorio onim prvim golom Natha. Izraelski reprezentativac se tom prilikom povredio, pa ga nije bilo u meču sa Kruševljanima, a verovatno će propustiti i Roterdam. U tim se vraća Rikardo Gomeš, koji zbog isključenja nije imao pravo nastupa u prvom meču. Biće ovo jedna rasterećena utakmica, domaćin će imati veliku podršku navijača, ali i Partizan najzad može da odigran jedan meč neopterećen rezultatom. Zato je naš predlog igra gol-gol, a za GG u kaldionici MaxBet koeficijent iznosi 1.93.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.