Četvrtak, 17/03 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
17/03Kopenhagen vs PSVDupla šansatip: 1X
8 / 10 Ulog
15/03/2022 18:27
U prvom meču u Ajnhovenu videli smo pravi spektakl sa čak osam golova. Na kraju je bilo 4:4. Revanš se igra u glavnom gradu Danske u četvrtak u 18.45.
FC Kopenhagen

\'\'Lavovi\'\' su u sjajnom momentumu, ne samo u Evropi, već pre svega na domaćem planu. Posle one iscrpljujuće utakmice u Holandiji smogli su snage da pobede u derbiju protiv Mitjilanda i to na gostovanju u Herningu. Gol za tri boda postigao je Babakar u četvrtom minutu sudijske nadoknade. Taj trijumf mogao bi da bude presudan na kraju kada se bude odlučivalo o tituli, mada se tu pita i aktuelni šampion Brondbi. Nije Kopenhagen imao mnogo problema da se probije kroz grupu i obezbedi evropsko proleće. Bili su prvi u svojoj grupi, pa su čekali rivala u osmini finala. Mnogi su mislili da su bili bez sreće u žrebu, s obzirom da su dobili holandskog velikana, ali su oni u prvih 90 minuta ovog dvomeča poakazali da su u najmanju ruku ravnopravni sa \'\'filipsovcima\'\'.

PSV

\'\'Filipsovci\'\' se bore za titulu u Holandiji i verujemo da im je taj trofej važniji od ovog u Ligi konferencija. Međutim, pitanje je koliko bi se navijači, željni uspeha u Evropi, složili sa ovom ocenom. PSV je imao naporan put kroz evropske kvalifikacije, prvo su se borili za Ligu šampiona, pa za Ligu Evrope, da bi na proleće prešli u najslabije takmičenje, Ligu konferencija. Izbacili su Galatasaraj, ali je njih zaustavila Benfika. U grupi Lige Evrope su bili drugi iza Sosijedada, a ispred Šturma i Makabija. U baražu za osminu finala Lige konferencija ponovo su imali okršaj sa jednim izraelskim timom, ovog puta sa Makabijem iz Tel Aviva. U Erediviziji su vezali pet pobeda, a u međuvremenu su se plasirali i u finale Kupa, u kome će igrati protiv Ajaksa, jedinog rivala u borbi za titulu.

Predlog

Posle 4:4 u prvom meču možemo očekivati novu goleadu na Parkenu u Kopenhagenu. Domaćin je sigurno umoran, imao je dve teške utakmice u sedam dana, ali je isti slučaj i sa PSV-om. Nekako nam Danci deluju kompaktnije, pa ne verujemo da će doživeti poraz pred svojim navijačima. Naš predlog je dupla šansa na FC kopenhagen, a koeficijent za 1x u kladionici MaxBet iznosi 1.78.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.