Sreda, 16/03 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
16/03Majnc 05 vs Borusija Dortmun1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
15/03/2022 20:29
U sredu je na programu zaostali meč nemačke Bundeslige u kom će Majnc na svom terenu ugostiti Borusiju iz Dortmunda. Susret između ova dva tima je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Majnc

Majnc pruža promenljive partije u ovogodišnjem izdanju nemačke Bundeslige, a ono što je svakako najbitnije je da će to biti dovoljno za opstanak u društvu najboljih, s obzirom da se ova simpatična ekipa trenutno nalazi na sredini tabele, preciznije na desetom mestu.
U prošlom kolu je Majnc doživeo poraz na gostovanju kod Union Berlina, a taj duel je završen rezultatom 3:1.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je ova ekipa odigrala dvanaest mečeva i doživela samo jedan poraz, uz čak osam trijumfa, ali i tri remija.

Borusija Dortmund

Iako je Borusija prvi pratioc slavnog Bajerna, jasno je da se ni ovog puta popularni "milioneri" neće ozbiljnije uključiti u borbu za trofej, s obzirom da se trenutno nalaze na drugom mestu na tabeli uz čak sedam bodova manjka u odnosu na Bavarce, što je verovatno i nenadoknadiva razlika, pošto je zaista nerealno da Bajern prospe u vodu toliku prednost.
U prošlom kolu je Dortmund uz dosta muke na svom terenu savladao Arminiju iz Bilefelda, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Naš predlog

Iako Majnc igra sjajno na domaćem terenu, mišljenja smo da je došlo vreme za drugi poraz ovom tima na svom stadionu, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.87.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.