Četvrtak, 17/03 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
17/03Roma vs ViteseUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
16/03/2022 10:02
U četvrtak su na programu revanš mečevi osmine finala Lige konferencija, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Rome i Vitesea. Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Roma

Fudbaleri Rome igraju promenljivo ove sezone, a primarni cilj ovog kluba biće povratak u Ligi Evrope.
Mora se priznati da Rimljani pružaju dosta dobre partije i u Ligi Konferencije, gde praktično drže sve u svojim ruakama, s obzirom da su u prvom meču osmine finala slavili na gostovanju kod Vitesea, kada je bilo 0:1.
Što se tiče Serije A, izabranici Žozea Murinja se trenutno nalaze na petom mestu na tabeli koje donosi plasman u Ligu Evrope, a u prošlom kolu su samo remizirali na gostovanju kod Udinezea, a taj meč je završen rezultatom 1:1.

Vitese

Vitese može da bude prezadovoljan sa načinom na koji je došao do plasmana u nokaut fazu novoformiranog takmičenja, s obzirom da je ova ekipa na kraju završila na trećem mestu u svojoj grupi, ali su plasman u šesnaestinu finala obezbedili tek nakon izbacivanja Totenhema.
Inače, trenutno se ova simpatična ekipa nalazi na šestom mestu na tabeli holandskog šampionata, a u prošlom kolu su remizirali na gostovanju kod Heraklesa kada nije bilo golova, ali ni previše šansi za postizanje istih.

Naš predlog

Vitese neće imati šta da izgubi na ovom meču, dok Roma važi za velikog favorita, pa sve deluje da bi ovaj duel na Olimpiku mogao da nam donese dosta golova zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.74.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.