Četvrtak, 17/03 - Fudbal, Međunarodni, Liga Evrope
17/03Lion vs PortoDupla šansatip: X2
7 / 10 Ulog
16/03/2022 10:23
U četvrtak je na programu pregršt zanimljivih utakmica, a za vas smo ovog puta analizirali revanš meč osmine finala Liga Evrope između Liona i Porta. Duel između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.
Lion

Fudbaleri Liona čitavim tokom šampionata igraju po sistemu toplo-hladno, ali već sada treba konstatovati da će tim sa Žerlana jako teško izboriti plasman u neko od evropskih takmičenja naredne sezone pošto se u ovom trenutku ova ekipa nalazi tek na desetom mestu na tabeli.
U prošlom kolu je nekadašnji polufinalista Lige šampiona doživeo težak poraz na svom terenu od Rena, a taj duel na Žerlanu je završen rezultatom 2:4, čime se ovaj tim praktično i oprostio od borbe za plasman u Ligu Evrope.

Porto

Porto drži sve u svojim rukama kada je u pitanju šampionska titula, pošto u ovom trenutku popularni "Zmajevi" imaju čak šest bodova viška u odnosu na drugoplasirani Sporting iz Lisabona, što je ogromna razlika za prvenstvo poput portugalskog.
Što se tiče Liga Evrope, i tu tim sa "Dragaa" ima velike ambicije, međutim u prvom meču osmine finala drugog po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja, ova ekipa je doživela neočekivani poraz na svom terenu od Liona, kada je bilo 0:1, pa sada moraju da idu po trijumf u Francusku što neće biti nimalo lak zadatak.

Naš predlog

Vrlo lako se može desiti da nam ovaj meč donese dosta golova, a kada je u pitanju konačan ishod, smatramo da "Zmajevi" neće doživeti poraz, pa vam toplo preporučujemo da probate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.66.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.