Subota, 19/03 - Fudbal, Engleska, Liga 2
19/03Newport County vs Hartlepool UnitedUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
7 / 10 Ulog
16/03/2022 13:32
U prvoj utakmici novog kola u engleskoj Ligi 2 sve bolji Njuport dočekuje Hartlpul. Meč se igra u petak u 20.45.
Njuport

Domaći tim je ušao u strašan finiš sezone sa ciljem da izbori direktan ulazak u viši rang. Njuport je bez poraza na poslednjih sedam utakmica, s tim što su u prethodnih pet pobedili četiri puta. Stigli su na treću poziciju, a u Ligu 1 ulaze tri prvoplasirana tima. Naravno da ništa nije gotovo, svaki bod u preostalih devet kola može biti presudan, a za njima je nekoliko timova sa minimalnim zaostatkom. Tranmer ima isti broj bodova, Iksiter i Svindon po bod manje, a Bristol Rovers dva manje. Ispred njih su jedino Nortempton sa jednim poenom više i, za sada, nedostižni Forest Grin, koji ne igra dobro u poslednje vreme, ali ima sedam bodova prednosti. U vanrednom kolu Njuport Kaunti je slavio na gostovanju kod Karlajla, a pre sedam dana pobedili su i Stivenidž na strani.

Hartlpul

Gosti su daleko od vrha tabele, ali su još dalje od dna i borbe za opstanak. Iz ove lige u amaterski rang ispadaju samo dva tima od 24, pa realne opasnosti po tim Hartlpul junajteda nema. U prethodnoj sedmici odigrali su dva meča, osvojili su jedan bd, a nisu uspeli da postignu ni gol. Na tabeli su na 12. mestu, a od prvog tima u zoni plej ofa, to je Bristol Rovers, udaljeni su 12 bodova. Imaju jedan zaostali meč, što može biti prednost, ali bi morali mnogo da poprave formu i vežu jednu seriju pobeda, za šta nam ne izgledaju kao kadri. Zanimljivo je da Hartlpul igra mnogo bolje na strani u poslednje vreme, na prethodna četiri gostovanja uspeli su da slave na tri, protiv Kravlija, Herogejta i Kolčestera, pa im to daje nadu da ogu do uspeha i u Njuportu.

Predlog

Velđani su favoriti u ovom duelu, Njuport je u odličnoj formi i ne sme sebi da dozvoli da gubi poene na svom terenu. Uspeli su da pobede Hartlpul i kao gosti u prvom delu sezone, pa verujemo da će ovu godinu završiti sa dva trijumfa nad ovim timom. Ipak, nama je sigurni tip domaćin daje dva gola, a za T12+ u kaldionici MaxBet dobija se koeficijent 1.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.